logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

5 способів дізнатися розмір кільця в домашніх умовах

Покупки онлайн стають все популярнішими з кожним днем. Чого тільки ми не купуємо на просторах Інтернету, і ювелірні прикраси не виняток!

5 способов узнать размер кольца в домашних условиях

Але у онлайн покупок є один мінус: не можна приміряти обрану річ. Що робити, якщо ви не знаєте розмір кільця? Як підібрати прикрасу потрібного розміру?

Необхідно пам'ятати, що ювелірні вироби обміну та поверненню не підлягають, так що, якщо помилитеся з покупкою, повернути її не буде можливості! Звичайно, не підійшло за розміром кільце можна віддати ювеліру, і він зможе підкоригувати розмір. Але не завжди підгонка по розміру залишається непомітною, також може постраждати геометрія виробу, це стане причиною того, що камені в лапках будуть погано триматися і почнуть випадати.

Так як визначити розмір кільця в домашніх умовах?
Є 5 простих способів зробити це.

1 спосіб. За допомогою вже відповідного кільця

Якщо у вас вже є кільце, яке добре сидить на пальці, то вам пощастило! Найпростіший спосіб - взяти відповідне срібне кільце (або з будь-якого іншого металу) і виміряти його внутрішній діаметр за допомогою самої звичайної лінійки. Скільки міліметрів у вас вийде, такий і розмір кільця.

Разделитель

2 спосіб. За допомогою смужки паперу

Спочатку вам потрібно з аркуша паперу вирізати смужку довжиною близько 5 см і шириною 1-1,5 см. Обернувши її навколо потрібно пальця, поставте ручкою позначку в тому місці, де прилягає кінець паперової смужки. Потім вирівняйте смужку і з допомогою лінійки виміряйте відстань від краю до мітки. Таким чином ви дізнаєтеся довжину окружності пальця. А далі - шкільна математика! Отриману величину ділимо на 3,14 (число π), і ось нам уже відомий діаметр.

Порада. Якщо ви купуєте вузьке колечко, то вийшовший діаметр можна округлити в меншу сторону, а ось якщо ви вибрали широке, то округляйте в більшу сторону.

Разделитель

3 спосіб. За допомогою нитки

Для таких вимірів краще використовувати товсту нитку яка не тягнеться і не слизька. Краще вибрати світлу, щоб відмітка ручкою була чітко видна. Обвиває нитку навколо пальця, не тягніть занадто сильно. Краще зробити 5-6 витком, а потім відзначити ручкою місце перетину кінчиків нитки. Розмотайте нитку і відріжте по зазначеним місцях. Далі ті ж арифметичні дії, що і для способу з смужкою паперу.

Разделитель

4 спосіб. За допомогою штангенциркуля

Якщо ви знаєте, що це таке, і цей пристрій є у вас вдома, то дізнатися розмір кільця не складе труднощів. Якщо колечко у вас вже є, і потрібно дізнатися розмір, то просто помістіть його навколо верхніх лапок пристрою, на вимірювальній лінійці буде видно його внутрішній діаметр, це і є розмір. Якщо кільця немає, то просто помістіть потрібний палець між нижніми лапками штангенциркуля, не здавлюйте занадто сильно, нехай палець спокійно пересувається між лапок. На лінійці ви знову ж побачите діаметр вашого пальця. Про правила округлення для різних видів кілець вже говорилося вище!

Разделитель
5 способов узнать размер кольца в домашних условиях

5 спосіб. За розміром рукавичок

Якщо під рукою не виявилося ні паперу, ні ниток і тим більше штангенциркуля, але ви знаєте розмір рукавичок, які вам підходять, то можна приблизно з'ясувати і розмір кільця. Розмірам рукавичок S відповідає розмір кільця 15,5-16,5, розміром М - 16,5-17,5, розміром L - 17,5-18,5, а розміром XL - 18,5-19,5.

Що потрібно ще знати при визначенні розміру кільця в домашніх умовах:

  • обсяг пальців може змінюватися протягом усього дня, вранці і ввечері руки можуть бути набряклими, так що найоптимальніший час для вимірювання - опівдні;
  • визначений розмір не буде правильним, якщо виміри проводилися після фізичного навантаження, після вживання великої кількості рідини, під час хвороби, в дуже жаркому або, навпаки, холодному приміщенні;
  • пальці правої руки, як правило, трохи більше лівої. Враховуйте це при покупці.

Як бачите, дізнатися в домашніх умовах розмір кільця не складно. Якщо ви все зробили правильно, помилки не буде. Робіть покупки онлайн, радуйте себе і близьких, готуйте сюрпризи - срібні кільця - ціна вас приємно здивує! У вас обов'язково все вийде!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: