logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Чоловік підхід: актуальне і необхідне

Чоловічій підхід: актуальне і необхідне

Ювелірні прикраси найчастіше асоціюються з жіночою статтю, але ще з давніх часів сильна стать також була небайдужим до красивих браслетів на руку, масивним ланцюгам на шию.

Сучасна мода надає чоловікам велике поле вибору всіляких прикрас в вигляді кілець, перснів, сережок, ланцюгів, браслетів, годинників. Ці аксесуари підкреслюють індивідуальність і стиль чоловіка. Ось тільки в їх виборі необхідно все-таки дотримуватися стриманості, щоб не бути схожим на новорічну ялинку: для чоловіків це просто неприпустимо.

Найпопулярніші чоловічі прикраси

Для початку дізнаємося, які ювелірні прикраси властиві сучасному чоловікові, на що варто звернути увагу.

  • Браслет на руку, який може бути виготовлений зі срібла, золота, платини. Нині в моді етнічні браслети зі шкіри, нубука. А ось чого слід уникати, так це громіздких браслетів: лиха мода 90-х років уже давно позаду. Вітаються: лаконічні форми, розміри, браслети-ланцюжки, або литі моделі.
  • Ланцюжок. Сильна стать може сміливо прикрашати свою шию красивим ланцюжком, але він повинна бути тонким, не довгим.
  • Намиста. На окрему увагу заслуговують чоловічі намиста, які зараз знаходяться на піку своєї популярності. Якщо до товщини срібного ланцюжка висуваються вимоги, то намиста можуть бути різної форми і товщини. Наприклад, для любителів класичного стилю в одязі кращим чином підійдуть намиста чорного кольору, а ось для всіх інших напрямків - різнокольорові намиста.
  • Перстень. На думку стилістів срібний перстень є невід'ємним атрибутом сучасного чоловіка, який виступає його особистим талісманом. Перевагу слід віддавати персню з камінням, що відповідають вашому знаку зодіаку. І головне правило: перстень не повинен бути великим і яскравим.
  • Підвіски. Хітові моделі: хрести великих розмірів або хрест під меч, ікла тварин, імітація зуба, черепа, сокири.
  • Сережки. Стильний аксесуар, який може дозволити собі носити не кожен чоловік. Для цього потрібно мати сміливість і хороший смак стилю. В іншому випадку неправильно підібрані сережки псують сильний вигляд і виставляють чоловіка не в кращому світлі. Скористайтеся порадами стилістів: круглолицим чоловікам підійдуть маленькі сережки- гвоздики, а власникам овального обличчя - сережки у вигляді піратських кілець, товщина яких буде залежати від статури. Хорошою альтернативою сережках є різноманітні кліпси, які надягають з нагоди.
  • Традиційні чоловічі прикраси: наручний годинник, шпилька для краватки, запонки.
Чоловічій підхід: актуальне і необхідне
Чоловічій підхід: актуальне і необхідне
Чоловічій підхід: актуальне і необхідне

До вибору будь-якої прикраси варто підходити усвідомлено: вибирати тільки те, що подобається і відповідає образу, темпераменту. Справжні чоловічі прикраси повинні бути якісними, виготовлені з дорогих металів, стриманими в формі.

Де придбати чоловічі ювелірні прикраси

Спеціалізованого ювелірного магазину, в якому б продавалися вироби зі срібла для чоловіків, не існує. Та й в звичайному магазині асортимент занадто малий. Єдиний правильний вибір - це покупка в інтернет-магазині, де завжди все є, а товар відповідає тенденціям моди.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: