logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

День вчителя. Що подарувати педагогу

Скоро перше вересня і наші малюки йдуть в школу. Хтось вперше, а хтось вже дорослий. Ми завжди з побоюванням довіряємо свої скарби іншим. Але багатьом дуже пощастило з вчителями. Адже саме вони в найближчі роки зроблять з наших малюків розумних і дорослих людей, дадуть їм всі необхідні знання для життя. Звичайно батькам хочеться висловити свою подяку і вдячність педагогам.

Одним з найкращих подарунків на день вчителя стане ювелірний виріб! Це досить ненав'язливе і в той же час вдале рішення для вираження власної вдячності. Завжди дуже красиво, стильно і гарантія того що людина дійсно порадіє.

Зручне рішення для вибору подарунків - інтернет магазин, економить ваш час і нерви. У своїй вітальні на затишному дивані, з кухлем улюбленого напою спокійно, без поспіху ви гортає інтернет каталог. У ньому можна знайти все від розкішних подарунків в стилі французьких королів або східних скарбниць до лаконічних і стильних рішень сучасних дизайнерів. Ніякої метушні, настирливих порадників і все під вашим контролем.

Разделитель
Що можна вибрати в подарунок

В якості подарунка можна придбати срібне кільце. Це досить не дорого і підійде до ділового стилю одягу.

Якщо ваш учитель чоловік хорошим подарунком стануть чоловічі печатки. Вони можуть бути зроблені як в класичному стилі, так і в шкільній тематиці. Вибір дуже великий. Подарувати йому недорогу печатку з ініціалами або елегантним каменем. Стильно, ненав'язливо і дуже модно.

В інтернет магазині вибір досить великий. Порадуйте вчителя красивими підвісками з ім'ям, або знаком зодіаку. Недорогі ланцюжка або браслети ні до чого не зобов'язує, але дуже символічним подарунком. Вони можуть бути виконані в дуже цікавих техніках плетіння і підійти на будь-який вік і смак.

Добре виглядають комплекти кілець і срібних сережок з каменів і перлів. Можна дізнатися який камінь підійде зодіаку. Або який самоцвіт підходить до імені. А так же просто з енергетики каменю можна підібрати непоганий подарунковий варіант.

Чудовим рішенням буде подарунковий сертифікат інтернет магазину на будь-яку зручну вам суму. Це полегшить вам роботу і дасть можливість педагогу вибрати самому.

В якості фінального штриха додайте оригінальне і красиве оформлення. Наприклад різні цікаві футляри або унікальні коробочки, доповнені дизайнерською упаковкою. Такий подарунок учитель точно запам'ятає і оцінить вашу турботу і увагу.

Загалом все обмежується тільки польотом вашої фантазії і розмірами вашого гаманця. Хорошим варіантом стане подарунок від усього колективу батьків. Це буде не дуже накладно для кожного і розширить можливості вибору в ціновій категорії. Що особливо приємно, ціни досить прийнятні в порівнянні зі звичайними магазинами.

На сайті завжди є можливість зворотного зв'язку, якщо у вас є якісь сумніви. А також фахівці підберуть комфортний для вас спосіб оплати і доставки прямо додому. Інтернет магазин ювелірних виробів завжди під рукою і працює 24 години на добу.

Разделитель
Якщо ваші рідні - вчителі

Ваші мами, сестри, близькі і просто улюблені подруги теж можуть працювати вчителями. І вам завжди хочеться порадувати їх в професійне свято. Що можна вибрати на цей випадок? Чудово підійдуть комплекти кілець і сережок з каменями. Каміння це завжди свято, вони точно підійдуть будь-якій жінці і казково порадують її. Чудово виглядають рубіни, смарагди, аметист, дуже стильно сапфір і топаз. Не зайвими будуть вони і на чоловікові. Багато підвісок, брошок, перснів, печаток і запонок з цими та іншими чудовими камінням. Палітра фарб практично необмежена. Головне що близькі і улюблені люди відчують вашу турботу і тепло.

Чи буде це подарунок рідним або улюбленому вчителю або вихователю в дитячому саду, в будь-якому випадку одягаючи його він завжди буде відчувати щиру подяку вашого серця. А це дуже багато в нашому такому офіційному світі!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: