logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Як носити і зберігати вироби з перлів

Перли створені для цінителів елегантних і вишуканих ювелірних прикрас. Цей, на перший погляд, непривабливий камінь, при правильній подачі, здатний перетворити будь-який образ. Так як перли створені живою природою, вони мають тендітну структуру і вимагають особливого догляду. До жаль, багато хто просто не мають поняття, як правильно носити і зберігати прикраси з перлів.

Разделитель

Слід зазначити, що цей дорогоцінний камінь буває двох видів - натуральний і штучний. Другий більш витривалий, краще переносить вологу і перепади температури.
  • Будь-які контакти з хімічними речовинами негативно позначаються на властивостях перлів. Ювеліри не рекомендують одягати прикраси зі срібла з перлами відразу після нанесення макіяжу, очищати його засобами, які спеціально не призначені для цього. Особливо не варто пробувати очистити перли за допомогою соди, солі та інших абразивів. Це може привести до розколу перлини.
  • Не можна піддавати перли термічній обробці. Носити такі прикраси в сильно жарку погоду або одягати їх на пляж - це прямий ризик їх знищення.
  • Не варто приймати ванну або душ, відвідувати басейн або купатися в морі, якщо на Вас надітий виріб з перлів - він цього не переживе. Основне правило носіння - НЕ підставляти під відкриті сонячні промені. Кращим рішенням буде одягати прикрасу в вечірній час доби.
  • Сприятливий вплив, що допомагає зберегти перли, надає контакт каменю зі шкірою людини в процесі носіння. Але тим, у кого є проблеми, наприклад шкіра надто суха, не варто носити ланцюжки, намиста з перлів. Через що виникає тертя виникне ерозія каменю.
  • Найкраще зберігати перлинні вироби в закритій скриньці, обшитій тканиною або спеціально пошитому тканинному мішечку. Необхідно стежити, щоб в кімнаті, де вони зберігаються, була достатня вологість. Іноді доведеться навіть ставити ємності з водою на туалетний столик, щоб не допустити пересихання перлів.
  • Так як при носінні нитка, на яку нанизують перлини, перетирається, потрібно стежити за цим і вчасно її міняти за допомогою досвідчених майстрів.
  • Очищення найкраще робити звичайною теплою водою і м'якою тканиною. Звичайно, існують спеціальні засоби, але без консультації ювеліра не варто їх використовувати.
Разделитель
Чому варто віддати перевагу прикрасам з перлів?

Відповідь проста - тому що він завжди в моді. І це - абсолютна правда. Через його порівняно невисоку вартість (звичайно, не на ексклюзивні екземпляри), ювеліри дуже часто використовують перли в прикрасах середньої цінової категорії. Вони прекрасно поєднується і з золотом, і з сріблом. Причому, в останньому випадку це навіть більш актуально. Без сумніву, в скриньці майже кожної жінки, знайдеться колечко або срібні сережки з перлинками. Класичне кольє з цього каменю - стовідсоткове попадання в ціль як для вечірнього, так і для ділового вбрання.

Поэтому, тим, хто поки не обзавівся прикрасою з перлами, варто поповнити свій арсенал. Здійснити покупку можна навіть не виходячи з дому, так би мовити тут і зараз. Знайти подібний товар в інтернеті - просто і легко. У каталогах є пропозиції на будь-який смак і гаманець. Чоловікам не потрібно ламати голову над вибором подарунків, а милим жінкам страждати і обмірковувати свій образ.

Перли допоможе стати королевою будь якій дамі!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: