logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Ювелірна мода від принцес: що лежить в їх скриньках

Ювелирная мода от принцесс: что лежит в их шкатулках

Сучасні принцеси мало схожі на своїх казкових попередниць. Але і тих і інших об'єднує любов до нарядів і прикрас.

Що в скриньках у принцес?

В якому б столітті не жила принцеса, її головне завдання - зачаровувати і надихати всіх навколо. Без гармонійного іміджу цих цілей досягти неможливо, а тому принцеса повинна виглядати бездоганно і мати свій стиль, який стане прикладом для інших.

Скриньки сучасних принцес не ломляться від достатку важких вечірніх прикрас.

Меган Маркл – богиня елегантного кежуалу

Найзнаменитіша принцеса сучасності воліє прикраси в стилі кежуал. В її скриньці можна зустріти навіть біжутерію, звичайно ж, дизайнерську.

Скромниця Меган обожнює тонкі, витончені кільця, які міксує між собою.

На принцесі були помічені ультрамодні варіанти, такі, як кільця на верхню фалангу. Меган вважає за краще сучасні форми і незвичайні матеріали, причому цінова категорія бренду для дружини принца абсолютно не має значення. Вона може надіти стильна прикраса бюджетної марки і поєднувати його з дорогими діамантами.

Принцеса часто вибирає сережки-гвоздики, ціна яких може бути захмарною, і навпаки. Це один з найбільш витончених і елегантних видів сережок, які підходять до більшості нарядів. Вона стежить за модою, а тому на ній можна побачити потрійні сережки, які зараз на піку популярності.

Тоненькі підвіски - ще одна слабкість принцеси.

На Меган неможливо побачити важкі кулони та медальйони, зате тонкі, елегантні ланцюжки з підвісками вона носить найчастіше.

Лаконічність, елегантність і простота - це основоположні принципи стилю Меган Маркл, в тому числі і в прикрасах.

Кронпринцеса Швеції Вікторія - королівський шик

Наслідна принцеса Швеції Вікторія в звичайному житті практично не носить прикрас. Але на званих прийомах, урочистих церемоніях, балах та інших заходах вона блищить в розкішних діадемах, коронах, довгих дорогоцінних сережках.

Принцеса воліє важкі, великі прикраси, рясно декоровані камінням, так вона підкреслює свій титул майбутньої королеви.

Найбільше принцеса любить сережки, особливо важкі, незвичайного дизайну, які підкреслюють риси її обличчя. Також на ній були помічені браслети і кільця, а намист і кольє Вікторія практично не носить. Виняток - пишні бали, на яких необхідно блищати, в прямому сенсі цього слова.

Помірність у всьому - головний принцип у виборі одягу і прикрас для шведської кронпринцеси Вікторії.

Летиція, принцеса Астурійська - справжня леді

Незважаючи на те, що Летиція не є чистокровною аристократкою, її стиль в одязі і прикрасах говорить за себе. Аристократична елегантність - перше, що кидається в очі при погляді на Летицию.

В її образі поєднуються жіночність і спокій, що перетворює її на справжню леді. Принцеса воліє сучасну класику при виборі ювелірних прикрас. На ній можна побачити вишукані сережки-підвіски, тонкі ланцюжки, витончені браслети, мініатюрні кулони і елегантні кільця срібні і з інших металів вищої проби.

У повсякденному житті Летиція використовує прикраси по мінімуму. На урочистих заходах на ній можна побачити діадеми і дорогоцінні намиста, які виглядають елегантно в поєднанні з високими зачісками і скромними, жіночними нарядами.

У нашому інтернет-магазині ви можете придбати прикраси подібні тим, що в скриньках у принцес: витончені, розкішні або елегантні - вибирайте на свій смак і відчувайте себе справжньою леді!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: