logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Ювелірні набори для стильної жінок за 50: секрети зрілої дами

Ювелірні набори для стильної жінок за 50: секрети зрілої дами

Жінка за 50 більше не асоціюється з бабусею або пенсіонеркою, чиєю долею є домашні справи, турбота про онуків і робота на присадибній ділянці. Навпаки, зараз жінка в цьому віці символізує собою зрілість, елегантність і красу непідвладну часу. Однак підкреслити цю красу ювелірною прикрасою часом буває дуже складно.

Ринок часто орієнтований на молодих дівчат, пропонує помітні прикраси, велику кількість яскравих каменів або молодіжний дизайн. Жінка більш дорослого віку буде виглядати в них недоречно, а її образ відразу стане дешевим або навіть вульгарним. Можлива і зворотна ситуація, коли прикраси виглядають настільки старомодно, що зроблять свою носительку несучасною.

Які ж прикраси варто вибирати, щоб відчувати себе витонченою і впевненою, але при цьому відповідати своєму віку і статусу?

Незмінною класикою служать срібні пусети, невеликі сережки у формі крапель або сережки з перлами. Сучасні марки доводять, що перлові прикраси можуть виглядати не скучно. Не варто боятися чогось більш яскравого, наприклад, сережок з великими каменями благородних кольорів, вони ідеально підкреслять блиск очей. А ось сережки в стилі хіпі або бохо з великою кількістю елементів, що розгойдуються, та видають дзвін при ходьбі, краще залишити юним дівчатам.

Намиста і кольє, ті, що прилягають близько до шиї, роблять її коротше і невигідно відтіняють колір шкіри, а також акцентують увагу на її недоліках. Варто звернути увагу на довгі намиста або ланцюжки, до того ж серед ювелірні трендів набирає популярність стриманість і мінімалізм.

divider

Протилежним трендом є великі прикраси у формі екзотичних квітів, тварин, комах. У моду повертаються брошки в ретро стилі з розсипом перлів, коралів, напівдорогоцінного каміння, але носити їх тепер можна не тільки з вечірніми нарядами, але навіть з повсякденними футболками, це дозволить виглядати трохи богемно, не втрачаючи в зручності, скомбінувати нарядне і повсякденне. Такий образ незамінний в ситуації, коли днем належить безліч справ, а ввечері святковий захід, а часу на зміну гардероба немає.

Ювелірні набори для стильної жінок за 50: секрети зрілої дами

Доречними стануть авангардні прикраси зі срібла і золота за мотивами творів великих художників, таких як Пабло Пікассо або Егон Шилле. Вони відіб'ють сподівання жінки на інтелектуальну моду і вже точно будуть виглядати небанально. Якщо надіти їх з джинсами і сорочкою, образ вийде неймовірно стильним.

Якщо руки красиві і доглянуті, велика каблучку або класичні вироби будуть виглядати дуже доречно. Каблучка цілком може бути з самоцвітами, зовсім не обов'язково з діамантами, що не менш ефектно.

divider

Останнім часом з'являється все більше цікавих і незвичайних ювелірних проектів, на жаль, не всі з них мають можливість представити свої вироби у великих магазинах і торгових центрах. До того ж колекції в офлайнових продажах далеко не завжди здатні швидко підлаштовуватися під тенденції, що стрімко змінюються і моду, а часто можуть пропустити щось нове, свіже, оригінальне. Тому варто звернути свої увагу на марках і виробах, представлені в інтернет магазинах, це не тільки зручно, але й відповідає духу часу.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: