logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Ювелірний мінімум сережок в скриньці кожної жінки

У кожної жінки, не дивлячись на її добробут, сімейний стан, національність, вік є своя скринька з прикрасами.

Прикраси одягають на кожен день, не тільки на свята, річниці, ювілеї і так далі.

Отже, що зазвичай вважають за краще жінки?
Ювелірний мінімум сережок в скриньці кожної жінки

Звичайно, скринька періодично змінює свій вміст, так як з часом смакові переваги її господині змінюються. Але тим не менш у кожної жінки повинен бути свій мінімум сережок, каблучок, браслетів. Сьогодні ми розглянемо саме ювелірний мінімум сережок в скриньці кожної жінки.

Сережки можуть бути як дорогоцінні, наприклад, зі срібла (золота, платини), так і медичні. Отже, які ж сережки в який період життя варто купувати?

Якщо ви тільки надумали проколоти вуха, то першими вашими сережками повинні стати медичні сережки з високоякісного медичного сплаву. Такі сережки зазвичай можна купити в салонах краси, які надають послуги з проколювання вух. Останнім часом, медичні сережки перестали бути сірими і некрасивими, які хочеться негайно, після проколу вух, зняти. До речі, знімати такі сережки самостійно можна не раніше, ніж через два тижні після проколювання вух.

Зараз ми розглянемо найпоширеніші види сережок:

  • висячі сережки;
  • класичні сережки з англійським замком;
  • сережки-каблучки;
  • кафи.

Висячі сережки. Для урочистих подій жінки віддають перевагу висячим сережки, які часто бувають з напівдорогоцінним камінням або їх імітацією. Але не варто забувати про овал обличчя і відповідні для нього види сережок. Наприклад, дівчатам з круглим овалом обличчя бажано вибрати висячі сережки, так овал обличчя буде візуально витягуватися.

Класичні сережки з англійським замком. Останнім часом все більше молодих дівчат віддають перевагу класичним, непомітним і акуратним сережки зі срібла. З огляду на зростаючу популярність мінімалізму, зараз в моді все просте і скромне. Кращим є англійський замок. Класичні срібні сережки з англійським замком надійно фіксуються і можна не боятися, що виріб загубиться. Наявність каменів допустимо тільки по особистим уподобанням жінки.

Сережки-каблучки. Більше підходять молодим дівчатам. Тут можуть бути як великі срібні каблучки, так і невеликі акуратні сережки. Багато зірок віддають перевагу саме сережкам-каблучкам за їх сексуальність. Можна зустріти на просторах інтернету багато фотографій знаменитостей з сережками-каблучками саме зі срібла, адже це свого роду сережки – ретро. Адже скільки років вже цьому виду сережок, але вони все ніяк не вийдуть з моди.

Кафи. Останнім часом все більше популярності набирають сережки-кафи - вони підійдуть навіть жінкам, які ще не зважилися на проколювання вух. Такі сережки можна носити не тільки на мочці, але і на верхній частині вуха.

divider

Не залежно від виду, сережки з дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням зазвичай вибирають на урочисті заходи. Такі сережки відмінно підкреслять вечірнє вбрання.

Отже, скільки б років не було жінці і не дивлячись на добробут, одним з головних атрибутів скриньки будуть сережки.

До речі, останнім часом саме срібні сережки ось уже кілька років є найбажанішим подарунком для багатьох жінок. Задумайтесь, чоловіки!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: