logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Не бути як всі: ланцюжки і шнурки з родзинкою

Не бути як всі: ланцюжки і шнурки з родзинкою

Активне життя не завжди дозволяє проявити себе в повній мірі. А хто, як не жінка, завжди прагне виділитися з сірої маси? У цьому завжди можуть допомогти прикраси. Ще з давніх часів жінки знали, що красиві намиста або буси притягують захоплені погляди чоловіків і заздрісних – суперниць. Але скажений ритм міст змушує багатьох відкласти непрактичні прикраси в скриньку.

АА як же бути, якщо хочеться доповнити свій образ незвичайною прикрасою? Як підкреслити те, що навіть в строгому діловому костюмі жінка так і залишається тендітною і витонченою, а прогулюючись по парку в ніжному платті, як надати своєму образу більше легкості і романтичності? У цьому випадку допоможуть ланцюжки і шнурки з родзинкою.

Divider

Різноманітність варіацій ланцюжків і шнурів, а також кулонів і вставок до них, дають великий простір для польоту фантазії. Універсальність ланцюгів і шнурів на шию дозволяє носити їх як окрему самостійну прикрасу, так і комбінуючи з іншими видами, створюючи унікальні комплекти, що підкреслюють саме Ваші гідності. Щоб надати ще більшу індивідуальність прикрасі, можна доповнити її його незвичайним кулоном або вставкою.

Модні тенденції рекомендують:

  • Тоненькі срібні ланцюжки з кулоном. Такий ланцюжок додасть Вашому образу невагомість і піднесеність.
  • Ультрадовгі ланцюги (довжина понад 55 см). Вони чудово виглядають в парі зі стильним кулоном, що відображає Ваш характер. Такі ланцюги добре підходять до водолазок, светрів, а також до суконь із закритим декольте.
  • Багатошарові ланцюжки. Можна використовувати як два ланцюжки різної довжини, так і цілий каскад ланцюгів різної довжини і товщини, з кулонами і без, комбінуючи золоті ланцюги з срібними.

Правильно підібраний ланцюжок доповнить Ваш образ. Але, не варто випускати з виду і інші прикраси – ювелірний шнурок на шию. Завдяки тому, що ювелірні шнурки виготовляють переважно з натуральних матеріалів, таких як шкіра, шовк, каучук, ці прикраси не доставляють незручності під час носіння. Тому відмінно підходять для доповнення повсякденних образів.

За зовнішнім виглядом шнурки діляться на дві групи:

  • Гладкий шнурок.
  • Плетений шнурок.
Не бути як всі: ланцюжки і шнурки з родзинкою

Широкий вибір кольорової гами ювелірних шнурків дозволяє вибрати виріб, найбільш підходящий до Вашого образу. Ідеальним доповненням стане золота або срібна вставка, кулон з дорогоцінними або напівдорогоцінними каменями. Ви можете підібрати таку вставку, яка найбільш повно буде відображати Ваш характер або Ваші захоплення, створивши неповторну прикрасу.

Чергуючи між собою прикраси з ланцюга і ювелірного шнурка, ви можете кожен день створювати новий образ. Бути невагомою та романтичною з витонченим ланцюжком на чуттєвій шиї або зухвалою і спокусливою з ювелірним шнурком у вигляді намиста – чокера.

Якою бути сьогодні – вирішувати тільки Вам!

Створюючи свій неповторний образ, нерідко можна зіткнутися з тим, що в ювелірному магазині немає такого виробу, який підходив б саме Вам. Тому набагато зручніше користуватися послугами нашого інтернет-магазину. У нас ви можете купити ювелірні шнурки на шию, срібні ланцюжки для жінок і чоловіків. Серед великого вибору різноманітних прикрас ви обов'язково знайдете підходяще. А якість і економія часу стануть приємними бонусами.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: