logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Обручка: простий вибір на все життя

Как подобрать гарнитур к вечернему платью?

Правильно співається у відомій пісні: обручка - не проста прикраса! Воно входить в наше життя в самий радісний і значимий момент і залишається так довго, як існує сім'я. Життя може скластися по-різному, але одружуючись ми віримо, що це назавжди. Тому до вибору обручок потрібно поставитися уважно.

Індустрія ювелірної моди пропонує нам сотні варіантів обручок: з різних металів, з гравіюванням і без, з усілякими камінням і вставками. Головне, в цьому калейдоскопі варіантів не розгубитися і зробити правильний вибір, адже цю прикрасу міняти не прийнято, а значить, воно з вами надовго.

Які важливі деталі впливають на вибір обручки?
Розмір.

Перед покупкою цих прикрас, потрібно з'ясувати точний розмір, адже цей символ законного шлюбу прийнято носити не знімаючи, а значить воно має ідеально сидіти і не завдавати дискомфорту. Щоб зрозуміти якої ширини має бути кільце, досить подивитися на руки закоханих. Вузькі кільця відмінно підійдуть для тонких довгих пальчиків, широкі (більше 7 мм) переважні для власників повних ручок, якщо долонька середніх розмірів, то вибирайте кільце не ширше 5-6 мм.

Метал і камені.

Зазвичай обручки, ціна яких варіюється, робилися з жовтого золота. Ця класика, яка буде жити вічно. Але мода у ювелірному мистецтві не стоїть на місці, все частіше молодятам пропонуються цікаві, сміливі, а інколи навіть несподівані поєднання. Окрасою з жовтого і білого золота сьогодні нікого вже не здивуєш, майстри, створюючи ювелірні шедеври, використовують також рожеве золото, платину, срібло, титан і паладій. Але і ціна виробу в цьому випадку може вирости вдвічі, а то і більше.

Вважається, що дорогоцінні камені на обручках, це прерогатива жіночого варіанту прикраси. Для декору найчастіше використовуються прозорі камені, вони надають прикрасі елегантний і закінчений вигляд.

Обручальное кольцо: простой выбор на всю жизнь
Обручальное кольцо: простой выбор на всю жизнь
Обручальное кольцо: простой выбор на всю жизнь

Найпопулярніший варіант для декору - це діамант, але й інші камені стали часто використовуватися в якості не тільки жіночого, але і чоловічого кільця. Топаз, смарагд, аметист, кварц, сердолік допомагають створити неповторну прикрасу. Якщо ви вибрали кільце з каменем, то він повинен бути в поглибленні, така прикраса не заважатиме при повсякденному носінні.

Наявність рельєфу і готового гравіювання.

Гладке золоте кільце традиційно, а багато молодят хочуть свої відносини скріпити унікальними символами любові. Вставки з каменів і інших металів - це красиво, але не всім по кишені! В цьому випадку ювелірні будинки пропонують великий вибір кілець з нанесеним рельєфом. Класичний варіант - алмазна грань, промені світла заломлюються так дивно, що створюється враження використання у виробі дорогоцінних каменів. Ще одна безсмертна класика - це грецькі і єгипетські візерунки на кільцях, вони, як правило, проходять по всій окружності кільця. Нерідко можна зустріти і кільця з готовою гравіюванням по внутрішній поверхні прикраси. Якихось унікальних слів тут чекати не доводиться, фрази досить стандартні і розраховані на будь-який вік і стиль закоханих.

Ну і куди без народних прикмет! Щоб шлюб був довгий і щасливий, обручки потрібно купувати в один день і в одному місці. Не можна нікому давати приміряти своє колечко - навіть найближчим людям.

Обручки - це не просто символи вступу в шлюб, це можливість кожен день відчувати улюблену і дорогу людину поруч! Недарма кажуть, що нерв від безіменного пальця, де ми носимо кільце, йде до самого серця. Якщо ви вже готові надіти кільце на палець коханої і стати сім'єю, то зараз саме час зробити правильний вибір головного символу щастя!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: