logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Печатка для справжнього чоловіка: як вибрати кращу

Існують стереотипи про те, що ювелірні прикраси призначені виключно для жінок. Але це зроблено не так! Чоловічу силу і індивідуальність може підкреслити одне з найпопулярніших прикрас - кільце, а саме чоловічі печатки. Даний вид кільця здатний показати важливість персони, висловлюючи почуття і характер власника.

Разделитель
Історія печатки
Печатка для настоящего мужчины: как выбрать лучшую

Кільця, як не дивно, вже не одне століття вважаються найбільш затребуваними аксесуарами. В древні століття їх носили як гербові печатки або використовували у вигляді звичайної печатки, після кільце стало носити функцію такого собі предмета вищого світу, в наш же час це перейшло в розряд аксесуарів.

Через кільце дуже багато чоловіків показують свою індивідуальність, підбираючи до свого характеру той чи інший матеріал.

Зараз одинми з найпопулярніших матеріалів вважаються золото і срібло. Деякі люди воліють платину. Яскравий і стильний сплав так і кричить про твердий характер свого власника.

Бувають кільця з гравіюванням і з інкрустацією дорогоцінними каменями. Одним з найбільш затребуваних в усі віки вважається рубін, саме цей камінь уособлює силу і пристрасть. На другому місці в цьому сезоні знаходяться аквамарин і хризоліт. Краса каменів зачаровує як власника, так і людей в його оточенні.

Порівняно недавно з'явилися кільця з дуже рідкісного, але при цьому надзвичайно красивого матеріалу - карбід вольфраму. Цікавий колір дозволяє поєднувати даний ювелірний виріб з будь-яким одягом. У моді так само більш економічні варіанти печаток, виготовлених з каучуку і силікону.

Зараз величезна кількість знаменитих людей (акторів, письменників, фінансистів і дипломатів) носять печатки. Великою популярністю в світському світі користуються срібні печатки, ціна яких може досягати захмарних цифр, адже часто виконуються на замовлення з використанням особливих технік і дорогоцінних каменів. Даний вибір падає через те, що матеріал підходить під будь-який вигляд і наряд, підкреслюючи філософські думки і досвідченість.

Фанатами срібної печатки є Джонні Депп, Джордж Клуні, Бред Пітт.

Разделитель
Пам'ятна прикраса

Багато чоловіків носять печатку не для краси, а для того, щоб згадати приємні моменти зі свого життя або ж завжди носити з собою поруч частинку чогось дорогого і близького. Дуже часто люди віддають своє старе золото для переплавки в новий єдиний виріб, але даний варіант чоловічого кільця не довговічний. По-перше, це пояснюється тим, що в кожному виробі своя проба або ж своє місце виготовлення. Звідси не багато змінюється кристалічна решітка і прикраса стає більш крихкою. По-друге, втрачається краса кільця і ​​його індивідуальність. Найкраще залишити всі старі ювелірні вироби на пам'ять в скриньці, а придбати нове і акуратне кільце.

Разделитель
Делаем выбор
Печатка для настоящего мужчины: как выбрать лучшую

Дуже часто зустрічаються чоловіки, що носять печатку на мізинцях або безіменних пальцях. Але по суті ніякої різниці немає, головне, щоб власнику було зручно, а його рука не соромилися. При покупці кільця найчастіше консультанти радять покупцеві розмір печатки, щоб позбавити майбутнього власника від безглуздого виду.

Зараз переваги покупці віддають печатці квадратної або прямокутної форм, з різьбленими деталями і незначним гравіюванням, вважається, що саме такі варіанти підкреслюють аристократичний і строгий вигляд, виділяючи індивідуальні особливості людини.

Тому печатка давним-давно перестала вважатися розкішшю, а перейшла в категорію аксесуарів, які повинні знаходиться на руці кожного чоловіка!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: