logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Провокація і витонченість: ювелірні вироби від світових дизайнерів

Провокация и изящество: ювелирные изделия от мировых дизайнеров

Дизайнери ювелірних прикрас - майстри в мистецтві розкоші на межі провокації.

Найвідоміші ювелірні вироби з дорогоцінних металів і каменів вражають шиком і витонченістю, хоча деякі можуть бути схожі на твори сучасного мистецтва та викликати благовійний шок і трепет.

CARTIER

Французький бренд, який відомий ювелірними виробами і годинниками. Одне з найбільш знаменитих творінь будинку Картьє - годинник-браслет. Цей виріб прославив компанію на весь світ. Не менш відомих творів ювелірного дому є традиційні мінімалістичні браслети із золота. Стильною провокацією став оригінальний браслет у вигляді зігнутого в коло цвяха з золота, який марка представила на тижні високої моди в Парижі.

Для своїх прикрас Картьє використовують біле, жовте і рожеве золото окремо або разом в рамках одного виробу, як це сталося зі знаменитим кільцем Трініті. В цьому персні кожен з видів золота символізує любов, відданість і дружбу. метали переплетені, завдяки чому вийшов впізнаваний дизайн знаменитого кільця Cartier Trinity.

Марку Картьє любила принцеса Монако Грейс Келлі, завдяки якій ювелірний бренд ще більше прославився в усьому світі.

CHOPARD

Швейцарська компанія, яка виробляє так само ювелірні вироби і годинники. Марка стала по- справжньому знаменитою після того, як представила світу «плаваючі діаманти». Техніка полягає в приміщенні розсипних діамантів між сапфіровими стеклами, такий прийом застосовується і в прикрасах, і в дизайні годинників. Крім звичайних розсипних, плаваючі діаманти можуть бути оформлені у вигляді сердечок, квітів та інших фігур, які незвично виглядають в підвісках, кільцях, намистах і сережках марки.

У недавньому голлівудському байопіку про принцесу Діану «Діана: Історія кохання» використовувалися прикраси Chopard. Діамантове кольє, перлинні сережки з сапфірами і годинник Chopard на шкіряному ремінці - дизайнери марки виготовили детальні копії справжніх прикрас, які носила справжня принцеса Діана.

Провокация и изящество: ювелирные изделия от мировых дизайнеров
Провокация и изящество: ювелирные изделия от мировых дизайнеров
Провокация и изящество: ювелирные изделия от мировых дизайнеров
BVLGARI

Італійський бренд прикрас, який надихається античним мистецтвом. У колекціях бренду є вироби, які повторюють ті, які проводилися за часів Стародавньої Еллади і Рима. Крім прикрас марка займається виробництвом аксесуарів і годинників. Їх стиль можна назвати класикою з елементами екстравагантності.

Наприклад, відоме кільце Булгарі з трьома різнокольоровими каменями в якості декору або кільця в акуратному еллінському стилі. Марка відома своєю пристрастю змішувати прикраси срібло з золотом або кілька видів золота в межах однієї моделі. Також компанія використовує яскраві камені, які виглядають оригінально в оправі, стилізованій під давньоримські печатки.

У фільмі «Клеопатра» Елізабет Тейлор носила прикраси Булгарі, створені компанією спеціально для кінострічки. Розкішні браслети, діадеми і кольє в давньоєгипетському стилі з жовтого золота, допомагали відтворити атмосферу Стародавнього Єгипту. Важкі годинник у вигляді змії актриса забрала на пам'ять, як сувенір зі зйомок. «Сувенір» коштував півмільйона доларів.

У нашому інтернет-магазині ви зможете придбати розкішні, сучасні прикраси, які внесуть ноту шику та класу в будь-який образ.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: