logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Пуссети - класика і стиль в одному флаконі

Немає нічого кращого за елегантну простоту! І популярні срібні сережки пусети - яскраве підтвердження цієї модної гіпотези. Велика розмаїтість форм, моделей, надійні замки, невисока вартість - ось основні переваги цих простих прикрас. За незвичайною назвою ховаються давно звичні всім нам сережки-гвоздики.

Пуссеты - классика и стиль в одном флаконе
Універсальна прикраса

Пусети підійдуть практично кожній жінці. Вони однаково добре будуть виглядати і з діловим костюмом, і з вечірньою сукнею, і з повсякденним одягом. Вони відмінно підійдуть і юній дівчині, і елегантній дамі.

Ці прикраси допоможуть вам візуально змінити овал обличчя, замаскувати деякі дефекти. Так, правильно підібрані пусети, візуально виправлять нерівно зроблений прокол мочки вуха, зведуть до мінімуму різницю в розмірах вушних раковин. Вони можуть зробити обличчя менш важким, загострити підборіддя і відвести увагу від проблемної зони.

Разделитель
Різноманітність видів і форм

Золоті та срібні пусети - це невмируща класика, яка залишиться в тренді на довгі часи. Спокійна, елегантна і стильна прикраса - основа для будь-якого образу. Це також найбільш популярний ювелірний виріб.

Гвоздики зі срібла - ефектна і статусна прикраса, яке допоможе будь-які дамі підкреслити хороший смак. Вони доречні скрізь і завжди, відмінно підходять до будь-якого вбрання.

Сережки пусети з камінням вишукані і привабливі. І ось тут ювеліри можуть розгулятися на повну: вони інкрустують гвоздики перлами, дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням та дорогими кристалами Swarovski. Найчастіше в виріб вставляється один великий камінь або перлина, такі сережки лаконічні й елегантні.

Пусети бувають звичайними і подвійними. Перший варіант для нас звичний - прикраса у формі гвоздика і невелика застібка, а ось другий варіант з'явився декілька років тому. Подвійні пусети відрізняються тим, що гвинтова застібка теж має декоративну обробку і часом виглядає більш вражаюче, ніж основний гвоздик. Появі цих прикрас ми зобов'язані модному будинку Dior.

Разделитель
Головне - надійність!
Пуссеты - классика и стиль в одном флаконе

Пусети дуже зручні в повсякденному житті, а їх застібки є беззаперечною перевагою. Є кілька видів застібок у цих ювелірних прикрас:

  • метелик - найпростіший вид. Такі сережки легко знімаються і надягають, але якщо робити це часто, то замочок з часом слабшає і починає зіскакувати;
  • гвинт - найнадійніший вид застібки. Випадково втратити прикрасу буде просто нереально, але є у таких сережок і мінус - любителькам запаморочливого манікюру доведеться важко;
  • кнопкова застібка - ще один з найнадійніших видів застібки. Для того, щоб зняти сережку, потрібно натиснути на дві маленькі кнопочки. Мінус такої застібки в її ціні. Виріб, оснащений таким механізмом, буде коштувати дорожче.

Є така давня традиція, хрещена обов'язково повинна своєї хрещениці на перший день народження купити срібні гвоздики (або золоті). Пусети, стаючи першою прикрасою маленької модниці, зберігають її любов і прихильність на довгі роки.

Якщо ви хочете зробити подарунок, але дуже боїтеся не вгадати з прикрасою, подаруйте пусети. Попадання буде стовідсотковим!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: