logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Срібло і здоров'я: знімаємо стрес і покращуємо зір

Користь срібних прикрас

Срібло - другий за популярністю метал після золота, який використовується при виробництві оправ для дорогоцінного каміння та самостійних виробів. Ще до недавнього часу саме срібні прикраси були основним показником матеріального достатку свого власника. Даний мікроелемент необхідний для оптимальної роботи всіх систем і органів людини, він володіє відмінними противірусними характеристиками, сприяє зміцненню захисних сил організму.

Ще в давні часи єгипетські воїни застосовували срібло для лікування ран, отриманих в боях. Намисто з блискучого металу допомагає в боротьбі з хронічною гіпертонією. Кільце, надіте на палець, дозволяє нормалізувати основні функції серця.

Серебро и здоровье: снимаем стресс и улучшаем зрение

Православна церква завжди витримувала святу воду в судинах, виготовлених зі срібла. На жаль, з роками аптечні антибіотики зуміли витіснити цей натуральний антисептик. Адже саме він допомагає організму протистояти інфекційним захворюванням без будь-яких побічних дій.

У невеликому дозуванні мікроелемент знаходиться в організмі. Якщо людина відчуває його недолік, він намагається його компенсувати, звичним способом необмеженого споживання солодких продуктів. Люди які відчувають брак срібла відрізняються метушливістю в своїх діях і рухах. У подібних ситуаціях експерти рекомендують носити срібні аксесуари та регулярно споживати воду, заряджену металом.

Срібло відноситься до категорії найпотужніших релаксантів. Воно допомагає розслабитися, зменшити напругу тіла, зняти стрес, уповільнити або повністю зупинити запальний процес. Особам, схильним до нападів необгрунтованої агресії, швидко втрачає контроль над собою, слід робити вибір на користь срібних виробів.

Вплив срібла на організм

Сила срібла полягає в освяченні всього, до чого воно торкається, лікуванні захворювань, омолодження організму, облагороджування душі. Це ідеальний матеріал для створення оберегів. В якості амулетів підійдуть елегантні ланцюгb, що допомагають власнику орієнтуватися в незнайомій обстановці, і кільця, що сприяють позитивному настрою на протязі всього дня.

Крім усього іншого, срібло зміцнює зір, оптимізує функціонування головного мозку, служить ефективним засобом в боротьбі з урологічними патологіями.

Будь-який виріб, торкаючись до шкіри, діє зовсім по-різному.

Браслет, надітий на ліве зап'ястя, допомагає збити температуру і зняти втому.

Срібні сережки сприяють поліпшенню пам'яті і лікуванню вушних захворювань.

Для поліпшення серцевої роботи носіть кільце на безіменному пальці, для нормалізації функцій кишечника - на вказівному.

Вишуканий ланцюг на шиї дозволяє усунути нервове напруження, підвищити життєвий тонус, заспокоїти і зробити свого господаря більш стійким до стресових ситуацій.

Стильна прикраса зі срібла стане найкращим подарунком для себе або близької вам людини. З таким аксесуаром ви завжди будете привертати увагу оточуючих. Головне, правильно підібрати аксесуар.

Багатий асортимент продукції зі срібла представлений на нашому сайті ювелірних виробів. Вивчайте каталог, вибирайте оптимальний варіант прикраси і оформляйте замовлення!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: