logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Топові тренди: кільця, кільця, персні

Поступово добігає кінця 2018 рік. За словами модних аналітиків, він став роком епатажу, свободи самовираження і елегантнї природності. Стильні, жіночні «володарки кілець» вже сьогодні починають замислюватися над тим, що саме прикрасить їх ручки в 2019 році.

Бути в тренді, залишаючись собою, бути епатажною, залишаючись при цьому гламурною - завдання для істинної жінки. Дизайнери ювелірних виробів вгадують побажання жінки, втілюючи її найризикованіші ідеї.

Разделитель
Кільця Midi rings - на піку моди
Топовые тренды: кольца, колечки, перстни

Жодна ювелірна прикраса ніколи раніше не притягувала так погляд до рук, до тих пір, поки ювелірні дизайнери не підірвали цю модну бомбу, під назвою «midi rings». Революційні каблучки злетіли на пік популярності з весни 2018 року і, як стверджують європейські дизайнери, їх актуальність триватиме, як мінімум, ще весь наступний рік.

Унікальність midi rings в тому, що кільця ці носяться не у основи пальця, а на самій фаланзі пальців. Ох, так, одним колечком тут не відбутися. Два (і навіть три) кільця на одному пальці, набори з кілець, виконані в одному стилі, простота дизайну - і ваші ручки в тренді.

«Мода на midi ring не піде у новому році, тому що ці унікальні прикраси дозволяють жінці «прикрасити» руку, зробити її головною героїнею нового образу, зробивши це делікатно і елегантно. Мені подобається грати з тонкими обсягами і дорогоцінними металами. Це дозволяє об'єднувати «шик» і «рок» не порушуючи кордонів. Я раджу моїм дамам одягати по три кільця разом (безіменний, середній і фаланга середнього пальця), поєднуючи їх з вільним стилем (джинси і футболка), важким взуттям або елегантним чорним платтям. Тому що справжні коштовності повинні бути постійно переосмислені, вони повинні грати різні ролі, немов актори на тлі різних декорацій », - так висловилася Джулія Ді Паче, відомий дизайнер і арт-директор італійської ювелірної марки Paola Grande Gioielli.

 

У прийдешньому 2019 дизайнери планують збагатити колекції кілець midi rings. Дорогоцінні камені, перлини, сердечка, а так само ініціали, бантики і вузлики нескінченності - те, що вже почало з'являтися в колекціях кращих ювелірів світу.

Разделитель
Обручки 2019
ТОПОВЫЕ ТРЕНДЫ: КОЛЬЦА, КОЛЕЧКИ, ПЕРСТНИ

«Обручка - не проста прикраса» - так співалося в старій і добрій пісні. Сьогодні воно, дійсно, не виглядає просто, а завтра і зовсім буде унікального дизайну, нових форм і навіть кольорів.

Заручини і весілля - ось два найпоширеніших приводи, за якими купуються кільця. Та й смислове навантаження у такої прикраси дуже важливе, як тут не розгулятися фантазії?

Для тих, хто вирішив пов'язати себе узами шлюбу в майбутньому році, буде, з чого вибрати дійсно унікальні обручки:

  • Оригінальна поверхня. Фантазійний, наскрізний малюнок, рельєфно викривлена поверхня.
  • Незвичайна форма. Набирають обертів кільця-корони, які також символізують вінець.
  • Кільця з гравіюванням (вінчальні фрази, уривки з клятвами, імена молодят).
  • Переплетені кільця. Класика, що не втрачає актуальності. Можуть бути виконані з одного або з трьох різних металів. Інкрустація дорогоцінними каменями або мінімалістична простота - вибір за вами.
  • Вінтажні кільця. Прикраси, виконані «під старовину» з ефектом потертості і затіненості металу, насправді виглядають дуже дорого і благородно. Вензельні візерунки, золоті переплетення - ці кільця виглядають так, ніби це справжнє родинне золото або скарб, який загубився на хвилі століть.
  • Срібні обручки. Податливість металу, його доступна ціна і благородний блиск дозволили дизайнерам не обмежувати себе, створюючи унікальні і доступні за вартістю обручки. Різноманітні форми, стилі та інкрустація принесуть срібним обручкам популярність в майбутньому році.
  • Масивні обручки. Так-так, ті самі, що прикрашали руки радянських жінок. Мода повертається, змінюючись при цьому. Масивні обручки будуть представлені в різних металах (жовте, біле, рожеве і червоне золото, платина і срібло).
Разделитель
Персні з масивним каменем
Топовые тренды: кольца, колечки, перстни

Якщо говорити про ювелірні тенденції найближчого майбутнього, то в моду повертаються масивні персні з великими каменями. Пам'ятайте, їх так любили наші бабусі і мами? Вантажні, фатальні і епатажні - персні - відмінний спосіб підкреслити індивідуальність. Великі камені, масивні зображення, стиль унісекс і недосконалість огранки - те, що чекає на наші пальчики в майбутньому році.

Досконалість в недосконалості - прийняття того, що найпрекрасніше, завжди природно неправильне - ось основна ідея європейських дизайнерів в їх колекціях «завтра». Асиметрія, навмисна грубість в огранюванні, відвертий унісекс - краса в простоті.

Унікальність - друге вагоме слово в тенденціях майбутнього року. Бути собою, не озираючись на інших. Тому нові ювелірні колекції такі багаті різноманітністю форм, кольорів і металів.

Вибираючи нову, модну модель каблучок, варто пам'ятати одну важливу істину - руки, це та деталь, яка завжди на виду. Її важко приховати і неможливо не помітити.

Прикрасьте ваші руки, розставте акценти та родзинки так, щоб оточуючі могли тільки ойкнути «вона - справжня володарка кілець».

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: