logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Вибираємо сережки дітям: правильно проколюємо і підбираємо

Коли найкраще проколювати вуха дитині?
Вибираємо сережки дітям: правильно проколюємо і підбираємо

Починаючи приблизно років з 5, як показує практика, у маленьких дівчаток вже з'являється усвідомлене бажання прикрасити свої вушка сережками. Причому фахівці і педіатри рекомендують проколювати їх переважно восени або навесні. Пояснення цьому просте - взимку є небезпека постійно зачіпати ще незагоєну ранку светром і шапкою, а влітку дуже висока ймовірність нагноєння через спеку, пилу і поту.

Особливості процесу

Спочатку потрібно визначитися, де проколоти вуха дитині? Це можна зробити у майстра з пірсингу, в медичному закладі або в якій-небудь дитячій перукарні. Майстри часто пропонують використовувати пістолет, зрідка - спеціальну голку.

Плюси і мінуси є в обох варіантах. Головне - переконатися, що у майстра дотримані всі гігієнічні правила утримання свого місця, інструменту та технологія процесу.

При відвідуванні салону, фахівець в першу чергу поцікавиться про хронічні захворювання дитини. Справа в тому, що проколювати вушка протипоказано, якщо:

  • дівчинка страждає на цукровий діабет;
  • є якісь захворювання вух або очей;
  • дитина-алергік;
  • є розлади неврологічного характеру;
  • шкірні покриви вушок пошкоджені або є якісь висипання.
Як правильно вибрати сережки?
Вибираємо сережки дітям: правильно проколюємо і підбираємо

Після того, як вушка вже будуть проколоті, необхідно 2 місяці регулярно обробляти рану, і надягати сережки тільки з медичного сплаву. Після того, як отвір заживе, можна купувати сережки зі срібла або золота т.д.

Підбирають сережки з урахуванням дизайну, ваги, типу замочка і матеріалу дитячого вироби.

Що стосується матеріалу, то для таких прикрас необхідно купувати ювелірні сплави, срібло або біжутерну продукцію європейської якості. Що стосується високопробного золота, то воно може стати причиною алергії у дитини. Якщо раптом шкіра почервоніла або покрилася висипом, то сережки потрібно відразу зняти.

Дитяча сережка повинна бути гладкою, без будь-яких гострих елементів і з надійними кріпленнями. Також варто звернути увагу на вагу - вона повинна бути практично невагомою, щоб не відтягувати мочку.

До застібки теж висуваються особливі вимоги. Вона повинна надійно фіксуватися і бути зручною в обігу. Найкращий варіант для дітей - французька застібка (петля з гачком), англійська і гвоздики. Але з гвоздиками теж слід проявити обережність, щоб штир не був занадто гострий.

Divider

Досить зручними визнаються і "гвинтові гвоздики", у яких на штирках різьблення. Воно збільшує надійність сережки і її практично неможливо втратити.

Зручніше і вигідніше за все купити сережки для дітей через інтернет-магазин ювелірних виробів. Тут надана велика колекція виробів для дівчаток, і вибрати найбільш підходящий варіант не складе труднощів.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: