logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Асиметрія знову на гребені успіху (сережки)

Серебряная цепочка для мужчины: не промахнитесь

У вас ще немає пари асиметричних сережок? Це потрібно терміново виправити, якщо не бажаєте уславитися ханжею і хочете залишатися в тренді.

Зовсім недавно в ювелірних прикрасах рідко зустрічалася асиметрія, більшість з них були традиційно класичними і ідеально симетричними. Однак незвичайний підхід до дизайну завоював популярність, і останнім часом не сходить з подіумів, змушуючи модниць втрачати голову.

Свіже рішення із застосуванням різних за фактурою матеріалів, контрастних сполучень кольорів, або повна відсутність одної парної прикраси робить образ живим, сміливим, часом грайливим, і завжди допомагає проявити індивідуальність творчим натурам.

Асиметричні, наприклад, срібні сережки дають можливість власниці показати світу свою неординарність, фантазію, вміння вийти з полону стереотипів. Тому бажано урізноманітнити колекцію ваших прикраси, як мінімум парою таких сережок. Відмовляючись, ви втрачаєте задоволення оцінити креатив ювелірних дизайнерів, і втрачаєте випадок додати в життя трохи творчості.

Разделитель
Види асиметричних сережок

Асиметричні сережки надзвичайно популярні, практично не залишилося жодної поважаючої себе знаменитої ювелірної марки, яка не випустила б подібні моделі.

Розрізняють такі види таких сережок:

1. Моносеружки. Це цікавий тренд - носити велику сережку в одному вусі, залишаючи друге без "Одягу". Такі прикраси різноманітні за розмірами і формою. Масивні, з камінням, ланцюжками, іноді навіть з пір'ям - підійдуть креативним дівчатам, які люблять привертати увага. Сувора маленька прикраса геометричної форми виглядає більш стримано, але також зробить образ стильним і завершеним.

2. Сережки компаньйони. Варіант, коли на друге вушко одягають сережку, яка підходить по стилю до першої, але іншу за формою, розміром або матеріалу. Такий підхід розширює рамки сприйняття і може створити по-справжньому феєричний образ. Якщо асиметрія в одязі відома давно, ще давньогрецька тога прикривала тільки одне плече, то асиметричні сережки компаньйони - дивовижна сучасна знахідка.

Разделитель
Як носити?

Важливо розуміти, за яких обставин доречні ці прикраси. Якщо в офісі асиметричні сережки викличуть здивування, то коктейльні та вечірні сукні вони, безумовно, прикрасять. Однак такі сережки одягають не тільки на урочисті або офіційні заходи - вони підійдуть до будь-якого одягу, крім офісної і робочої.

Щоб навколишні помітили незвичайні сережки зі срібла, ціна яких в межах допустимого для будь-якого гаманця, не забудьте зробити зачіску, яка залишає вуха відкритими. До речі, асиметрія сережок не підкреслює недоліки зовнішності, якщо такі є. Вона, навпаки, відверне увагу від занадто великих або дрібних рис обличчя і зробить його візуально більш привабливим.

Разделитель
Як купити?

Купувати прикраси в інтернет-магазині зручніше і часто дешевше, ніж в звичайному бутіку. Цей сучасний спосіб покупок воліють люди, які цінують свій час. У нас ви завжди зможете подивитися фотографії товару, попередньо отримати консультацію доброзичливого менеджера, і найголовніше - вам не доведеться витрачати час на похід по магазинам.

Ми завжди вам раді - додайте в свій стиль оригінальний штрих.
 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: