logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Для нього: варіанти ювелірних виробів, які йому сподобаються

Ювелірні прикраси для чоловіків - це не просто дорогоцінний виріб. Це в першу чергу можливість підкреслити свій соціальний статус і зробити образ більш презентабельним. Щоб подарунок коханій людині, колезі по роботі або просто не припадав пилом десь в кутку, а був оцінений по достоїнству - варто підійти до вибору такого значного презенту з усією відповідальністю.

Для него: варианты ювелирных изделий, которые ему понравятся

В першу чергу потрібно приділити увагу роду діяльності людини, якому належить отримати в якості подарунка прикрасу: хірург навряд-чи буде в захваті від кільця, яке в силу своєї професії йому не можна буде носити в повсякденному житті, а екстравагантна особистість, не терпить офіційного стилю, зрадіє запонкам або затиску для краватки.

Крім того, не варто залишати без уваги і вікову категорію одержувача. Для чоловіків, в більш зрілому віці ідеальним подарунком стануть дорогі ювелірні вироби з золота і срібла вищої проби. Наприклад, срібна печатка з каменем. А для юних любителів стилю "кежуал" підійдуть унікальні прикраси з ювелірної сталі або срібних сплавів.

Важливі моменти під час придбання ювелірної прикраси чоловікові
Модные тенденции в ювелирных украшениях для мужчин
  • Якщо ваш вибір припав на кільце, необхідно заздалегідь визначитися з розміром. Чи не останню роль відіграє і дизайнерське оформлення вироби. Тут можна взяти за основу індивідуальні переваги адресата подарунка.
  • Потрібно срібний ланцюжок купити? Дуже важлива його довжина. Оптимальний варіант - 40-50 сантиметрів. При цьому, слід враховувати статура чоловіки, адже ланцюжок однієї і тієї ж довжини може виглядати на ювілярові по-різному.
  • Браслет для чоловіка слід підбирати виходячи з його зап'ястя. Якщо у нього масивні руки - краще зупиніться на тонких прикрасах. У протилежному випадку для нього підійде масивний, але легкий браслет.
  • Запонки відомих брендів - надбання будь-якої людини, що віддає перевагу діловому і офіційному стилю як в поведінці, так і в одязі. Відмінне рішення - придбати запонки разом з затискачем для краватки. Такий прояв уваги навряд чи залишиться непоміченим з боку одержувача презенту.
  • Кулон з масивним ланцюжком - класика в ювелірному світі. Це мабуть, самий універсальний варіант, який підійде всім без винятку.

Модні тенденції цього року все так же дотримуються позиції блиску, шику і розкоші. Натуральні камені різних кольорів в срібному, золотому або платиновому обрамленні не виходять з моди і все так само користуються попитом серед представників сильної статі.

На щастя, технічний прогрес йде в ногу з часом, і тепер, щоб придбати сюрприз в подарунок не обов'язково оббивати пороги ювелірних крамничок. В інтернет-магазині ви знайдете сучасні і стильні вироби як для брутального інтроверта, так і для романтичної особи. Крім цього, широкий асортимент дозволяє показати свої почуття коханому чоловікові і висловити повагу близькому товаришеві.

Вибирайте в якості сюрпризу тільки вишукані і неповторні прикраси, адже щастя полягає в маленьких, але таких значущих приємностей.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: