logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Як підібрати гарнітур до вечірньої сукні?

Ювелірний гарнітур є прекрасним доповненням до вечірнього вбрання. Багато голлівудських зіркок використовують комплекти прикрас для червоних доріжок, церемоній та інших урочистих заходів.

Разделитель
Чому варто вибрати гарнітур до вечірнього вбрання
Как подобрать гарнитур к вечернему платью?

Комплекти прикрас є відмінним засобом підкреслити клас і надати наряду лиску.

Розрізнені кільця, сережки, підвіски можуть теж виглядати стильно і підкреслювати образ, особливо, якщо вони підібрані зі смаком і їх дизайн відображає останні модні тенденції.

Гарнітур допомагає створити враження цілісності і гармонії, завдяки прикрасам, виконаним в одному дизайні. Разом з нарядом образ вийде повним, збалансованим і розкішним, адже комплект прикрас виглядає не просто красиво чи модно, а дорого і шикарно.

Вечірні заходи - кращий спосіб приміряти гарнітур з кольє або великим браслетом. В повсякденному житті прикраси з великими каменями або великі за формою будуть виглядати недоречно, але ввечері вони зроблять фурор.

Саме з вечірньою сукнею або костюмом можна дозволити довгі сережки, спадаючі до ключиць і відповідне по дизайну величезна кільце з блискучим каменем.

Тим, хто віддає перевагу витонченості, можна підібрати мініатюрні підвіски і тонкі срібні браслети в єдиному стилі. Варіантів маса, як і ювелірних гарнітурів, серед яких напевно є той, який прикрасить вас найкраще.

Разделитель
Як вибрати комплект прикрас до вечірньої сукні

Щоб гарнітур ідеально підходив до вбрання, зачіски і загальній стилістиці костюма, необхідно враховувати такі фактори:

  • формат заходу;
  • Стиль сукні або костюма;
  • Зачіску.
Как подобрать гарнитур к вечернему платью?

Деякі формати заходів не сприймають надто помітних прикрас і відкритих нарядів, наприклад, серйозні наукові або благодійні вечори. В такому випадку слід обмежитися скромним набором прикрас. Наприклад, тонким ланцюжком, сережками і кільцем з білого золота, срібла і комбінованих металів.

Якщо формат вашого заходу має на увазі розкішні вбрання і прикраси, то тут потрібно виходити з стилю і фасону вашого плаття.

З важкими, темними тканинами абсолютно не виглядають прикраси з білого металу, а також занадто тонкі, практично невидимі прикраси. З темним платтям відмінно виглядають комплекти з яскравими каменями, рубінами, смарагдами, сапфірами, а також жовте і рожеве золото, платина, перли.

Образ зі світлою, летящою сукнею не виглядатиме гармонійно в компанії великих, помітних прикрас. До таких нарядів підходять мініатюрні, витончені комплекти зі срібла, білого золота, діамантів.

Сукня з відкритими плечима ідеально поєднується з кольє і довгими сережками, а наряди з довгими рукавами можна прикрасити комплектом з кілець і сережок.

Зачіска також важлива при виборі гарнітура. Локони вдало підкреслить комплект з кольє, а високу зачіску відмінно підкреслить гарнітур з сережками і кільцем або браслетом.

Вибір гарнітура під вечірню сукню - це відповідальна справа. На нашому сайті ви зможете придбати комплекти прикрас для будь-яких урочистих випадків.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: