logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Як підібрати срібні прикраси до чорної сукні

Як підібрати срібні прикраси до чорної сукні

Вибираючи чорне плаття в якості наряду, представниці прекрасної статі варто подбати про вибір аксесуарів, які гармонійно доповнять ансамбль, підкреслять її смак і індивідуальність. Неправильно підібрані прикраси будуть обтяжувати образ, відволікати увагу оточуючих і навіть зможуть зіпсувати враження про їх власницю. Наступні поради допоможуть визначитися з вибором і знайти кращий варіант прикрас для сукні в чорному кольорі.

Як вибрати прикраси для чорної сукні

Чорний колір завжди залишається в моді. Увійшло в моду з часів відомої Коко Шанель, чорне плаття не втрачає своєї актуальності. Універсальне чорне плаття сьогодні - не тільки ознака доброго смаку модниці, але і можливість створювати безліч оригінальних образів, використовуючи всього лише одну річ гардероба. Завдяки безлічі аксесуарів в наші дні можна кожен раз надавати нових фарб стилю, в якому присутнє чорне плаття. Головним правилом, як радять фахівці, має бути використання не більше, ніж трьох прикрас. До класичного чорного плаття відмінним вибором буде прикраса з благородного металу, наприклад, стильні срібні сережки, ціна яких дуже демократична, а також аксесуари з дорогоцінними каменями.

Залежно від фасону, необхідно вибирати більш легкі або, навпаки, масивні прикраси.

Плаття з легкої і летючої тканини будуть добре гармоніювати з срібними прикрасами, в яких присутні перли. До таких нарядів добре підійдуть прикраси з дорогоцінними або напівдорогоцінним каменнями. Також літні сукні в чорному кольорі можуть бути доповнені мініатюрними сережками і тонкими браслетами, які будуть надавати образу ще більшої легкості.

До мереживних тканин варто підбирати витончені прикраси. Вони не будуть обтяжувати образ. Для щільних тканин, суконь закритих фасонів і зимових моделей підійдуть більш масивні прикраси. Тоді вони будуть видні на тлі сукні і підкреслять хороший смак. Моделі суконь, мають асиметрію, драпірування або вишивку, практично не потребують доповнення. До таких речей гардеробу варто вибирати мінімум прикрас. Плаття-футляр можна прикрасити за допомогою кольє у вигляді коміра, а наряд з великим вирізом - багатим намистом.

Як підібрати срібні прикраси до чорної сукні
Як підібрати срібні прикраси до чорної сукні
Як підібрати срібні прикраси до чорної сукні

Якщо представниці прекрасної статі складно визначитися з вибором, фахівці радять зупинятися на простих і лаконічних речах. В такому випадку підійдуть сережки класичної форми, ланцюжки з простим кулоном. Це дозволить не перевантажити образ.

Срібні прикраси до чорної сукні

Срібло - класичний і доступний вибір, який стане прекрасним доповненням до чорногї сукні як на кожен день, так і для особливого випадку. Завдяки безлічі варіантів аксесуарів, можна підібрати краще рішення для дами з будь-яким смаком. Найбільш зручним і сучасним способом купити срібний гарнітур в інтернет-магазині. Представляючи покупцям великий каталог виробів, інтернет-магазин також порадує вигідними цінами, детальними описами товарів, величезною кількістю фотографій продукції. Крім цього, замовлення срібної прикраси по інтернету - відмінний спосіб заощадити час.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: