logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Ювелірний гороскоп для всіх знаків зодіаку

Ювелірний гороскоп для всіх знаків зодіаку

Незважаючи на те що науку розвівається, величезна кількість людей все також вірять в гороскоп і довіряють думкці астрологів. Для багатьох людей гороскоп стає порадником у багатьох життєвих ситуаціях, а символ знака зодіаку - потужним талісманом (найчастіше їм стає камінь як один з найсильніших талісманів, що володіє потужною енергетикою). Але до вибору талісмана потрібно ставитися вкрай обережно: невірно підібраний камінь може бути не просто марним, але ще і обернути власну енергетику проти свого носія.

Досить часто люди не замислюються про те, чи підходить їм цей камінь і носять його в складі прикрас, виходячи тільки лише з естетичних міркувань. Але такий підхід неприйнятний, якщо власник прикраси хоче, щоб його камінь став дійсно потужним енергетичним талісманом: кожен камінь не просто має певну енергетику, але ще і має частку сумісності з людиною на рівні фізіології (викликаючи різноманітні алергічні реакції або ж доставляючи іншого роду дискомфорт).

Але як же правильно вибрати камінь-талісман, щоб він став помічником, а не ворогом? чим керуватися при виборі прикраси? Насправді існує певний перелік каменів, які підходять або ж не підходять кожному знаку зодіаку:

Разделитель

Овен. Людина даного знаку енергійна, імпульсивниа, впевнена в собі, рішуча і незалежна. Таким сильним вогненним натурам підійде золото, яскраві дизайнерські прикраси і каміння червоних відтінків. Діамант принесе успіх у справах. Принесе сімейне щастя і стане оберегом в сердечних справах рубін. Посилить вплив кільце з цим дорогоцінним каменем на лівій руці.

Тельці цінують достаток, свій комфорт і стабільне матеріальне становище. Даному знаку рекомендовано носити антикварні витончені прикраси, бажано блакитних, небесних відтінків. Наприклад, бірюза, сапфір, лазурит, блакитний топаз.

Близнюки цікаві і тягнуться до всього нового. Тому їм підійдуть сучасні, зухвалі і модні рішення. Оберегом для Близнюків стане хризоліт жовтого кольору, що носиться на мізинці. Астрологами рекомендуються камені: смарагд, берил, аметист, тигрове око, сердолік, сапфір, кошаче око.

Раки тонкі натури. Золото їм не підходить, а також варто остерігатися негативної для представників цього знака енергетики бурштину. Краще віддати перевагу перлам, місячному каменю, авантюрину, оніксу. Варто для покупки вибрати срібні набори.

Лев - царський знак, камені і метали йому підходять тільки дорогі і благородні. Золото і діаманти найкраще підійдуть Левам і внесуть в їх життя гармонію. З природних каменів і мінералів сприятливі сердолік, янтар, тигрове око.

Ювелірний гороскоп для всіх знаків зодіаку
Ювелірний гороскоп для всіх знаків зодіаку
Ювелірний гороскоп для всіх знаків зодіаку

Дівам дарують натхнення і наділяють енергією такі камені як яшма, халцедон, зелений сапфір, сердолік, нефрит, малахіт. З металів підійде срібло або платина.

Терезам прекрасно підходять опал, рожевий кварц, помаранчевий корал, лазурит, золотистий берил. Захисним амулетом стане браслет, виконаний з міді.

Скорпіонам важливий таємний сенс і емоції, які викликає ту чой чи іншу ювелірний виріб. Камені-талісмани знака: карбункул, яшма-кровавік, червоні корали.

Підкреслить життєрадісність і волелюбний Стрільців срібло в поєднанні з каменями: червоний гранат, аметист, жовтий топаз, бірюза, циркон.

Козероги цінують незвичайні старовинні речі, унікальні в своєму роді прикраси. Камені варто підбирати темних відтінків: чорний агат, обсидіан, онікс, чорний бурштин, чорний перли.

Водолії екстравагантні. Червоний для жінок і зелений для чоловіків гранат принесуть любов і щастя в сім'ю.

Риби дуже тонкі і чуттєві натури. Їм варто віддати перевагу органічним камінню. Морські перли, ліловий аметист, корали, біле золото, срібло - кращі рішення для Риб.

Витончені, вишукані, якісні, з дорогоцінними каменями, мінералами і природними камінням ювелірні прикраси купити можна в нашому інтернет-магазині. Це сучасний і зручний спосіб швидко замовити сподобалося прикраса.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: