logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Кільце за формою пальця: точно і напевно

Кольцо по форме пальца: точно и наверняка

Кільця з давніх часів є поширеною прикрасою. Раніше вони були показником статусу. Зараз же просто підкреслюють красу.

Але мало хто знає як їх вибрати правильно, і тут справа не тільки в точно підібраному розмірі. Адже форма кільця відповідає за красу всієї руки.

Одні при надяганні спотворюють пальці, візуально роблячи їх товстими або навпаки ще більше довгими і худими, а якісь прикрашають. Напевно ви помічали, що одне кільце добре виглядає на руці подруги, а на вашій виглядає зовсім інакше.

Звичайно ж руки (як і лінії на долоні) у всіх різні, і тому підходять різні форми прикрас. Все залежить саме від форми ваших пальчиків. Дотримуючись нижче вказаним рекомендаціям ви підберете ті прикраси, які тільки виділять ваші гідності і максимально приховають недоліки.

Вибір: акценти і табу

Зараз ми детально розповімо як вибрати колечко, виходячи з типів зазначених нижче. Отже:

Довгі великі пальці.

У Вашої скриньки обов'язково повинні бути овальні камені, масивні кільця, складна конструкція виробів так само приховує цей недолік. Не підходять тонкі кільця з маленькими вставками або камінням, а так само кільця трикутної і квадратної форми.

Вузлуваті пальці.

Вибирайте тільки масивні прикраси і великі камені!!! Вітаються так само яскраві помітні камені, емаль. Мініатюрні прикраси можна використовувати так як вони ще сильніше підкреслять великі суглоби.

Вузькі пальці.

Підходять широкі або середні прикраси. Варто купити срібні кільця з горизонтальними прикрасами або плетінням - відмінний варіант! Так само не загострені кільця-футляри. Ніяких тоненьких кілець з маленькими камінчиками - вони зроблять пальці ще вужчими.

Короткі пальці.

Для цього типу вибирайте прикраси середні за розміром. Так само не варто відмовлятися від овальних і каплевидних каменів. Асиметричні, незграбні, без каменів і ребристі камені теж прикрасять руки.

Увага: великі кільця спотворять форму пальців, зробивши їх ще коротше. Не підходять так само опуклі камені.

Пухкі пальці.

Підійдуть незвичайні кільця. Добре виглядає асиметрія і камені овальної і прямокутної форми. Вони візуально зроблять палець довшим і тоншим. Відмовтеся від горизонтальних візерунків, тонких непоказних кілець з маленькими камінчиками.

Тонкі пальці.

Вони самі універсальні! Власниці цього типу повинні бути щасливі, адже їм піде практично будь-який тип прикрас! Красиво буде дивитися і тоненькі колечка, і персні з великими каменями. А ось вертикальні камені варто виключити!

Кольцо по форме пальца: точно и наверняка
Кольцо по форме пальца: точно и наверняка
Кольцо по форме пальца: точно и наверняка
Кільця, каблучки, персні 2018/19 року

У цьому сезоні можна і потрібно прикрашати свої пальчики різними видами прикрас: кільця на фаланги, багатошаровість тонких кілець виглядають дуже стильно, незамкнуті кільця зі сферами, змійки. А любительки мінімалізму можуть одягнути одне, але велике кільце.

Що стосується металів, то в тренді теплі відтінки. Вдалим вибором будуть срібні кільця з золотими напайками (пластинами), які завжди виглядають дорого і нарядно, залишаючись при цьому в доступній вартості.

Про кільця можна говорити нескінченно, але простіше, користуючись цією інформацією, каталогом продукції, вибрати те, що вам треба. У нашому інтернет-магазині ви можете замовити кільця на ваш смак, підібрати на будь-який розмір і форму пальців.

Ми продаємо високоякісні вироби, і повірте, купивши один раз ви повернетеся до нас знову.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: