logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Ланцюжок: нові варіанти на кожен день

Одна з найбільш трендових прикрас цього сезону – ланцюжок. Світові дизайнери представили різноманітні варіанти ланцюгів на шию: тонкі і масивні, довгі і короткі, з підвісками, кулонами, медальйонами і як самостійна прикраса.

Подивимося, як носити ланцюжки зовсім по-новому.

Від просто до складного
Ланцюжок: нові варіанти на кожен день

Сьогодні в моді як один, майже непомітний, ланцюжок, так і ціле гроно ланцюгів різного розміру і фактури. Але наймодніший прийом – це поєднання двох або трьох ланцюгів різної довжини. Краще, якщо кожен ланцюжок буде на третину коротше, ніж попередній.

Фактура у прикрас може бути різною, наприклад, один ланцюжок з великими ланками, інша – фігурного плетіння, але матеріал повинен бути однаковим хоча б за кольором.

Це означає, що жовте золото поєднуємо з жовтим золотом, срібло з сріблом (срібні ланцюжки), в крайньому випадку, з білим золотом. Один з ланцюжків можна прикрасити непомітною підвіскою. Весь сенс у тому, щоб з двох або трьох ланцюжків створити новий, комбіновану прикрасу, яка буде виглядати єдиним цілим.

Цей прийом часто використовується в смарт-кежуальних луках, де такі прикраси надягають поверх простої білої футболки, яка поєднується з костюмними брюками або спідницею-міді. Але таким же чином можна носити ланцюжки та з офісними костюмами, і кежуальнимі образами.

Використовуємо чокер

Популярність чокерів і шнурків не збавляє своїх оборотів, і наймодніший спосіб носити трендові прикраси – це комбінувати їх з одним або декількома ланцюжками.

Тут варіантів маса: шнурок може бути з будь-якого матеріалу, навіть з тканини, головне, щоб він виглядав витончено, якщо ви не переслідуєте інших цілей, звичайно.

Ланцюжок може поєднуватися за кольором з чокером, якщо він, наприклад, зроблений з металу, а може і контрастувати з ним. Але тут є нюанс: якщо ви комбінуєте кілька ланцюжків зі шнурком, то вони повинні поєднуватися за кольором між собою. Фактура у них може бути різною, але метал, бажано, однаковим. Так лук не буде виглядати розрізненим і хаотичним, і в образі буде видно цілісність і загальний задум.

Чим більше, тим краще

Дизайнери зрозуміли цей принцип буквально і, немов змовившись, представили короткі ланцюжки на шию з дуже великими ланками. Такі варіанти виглядають майже як чокери або укорочені ланцюги реп-виконавців.

Найпопулярніший матеріал для таких прикрас – жовте золото, що ще більше ріднить їх з хіп-хоп культурою.

На подив, такі ланцюги не носять з неформальним або спортивним одягом, а навпаки, вписують в смарт-кежуал або будь-який інший елегантний стиль.

В образі великий ланцюг може підтримати сумка на довгому ланцюжку, сережки або браслет, які підходять за фактурою.

Чорний і білий
Ланцюжок: нові варіанти на кожен день

На чорному тлі можна носити кілька ланцюжків із золота однакового діаметра і майже однакової довжини. Наприклад, надягати три або більше коротких, або середньої довжини ланцюжки зі срібла з чорним топом, футболкою або блузою.

На білому тлі відмінно виглядає срібло, біле і рожеве золото. До білосніжних блуз, футболок і топів підбирайте кілька ланцюжків з підвісками і без, схожих за розміром і фактурою.

У нашому інтернет-магазині Ви зможете підібрати актуальні новинки прикрас, які доповнять будь-який образ. Купуйте з комфортом за вигідною ціною!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: