logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Модні прикраси осені 2018: чому віддати перевагу

Мода - подруга мінлива, і те, що було актуально влітку, восени і зовсім може стати антитрендом. Саме тому дуже важливо відстежувати постійно нові тенденції, щоб не потрапити в халепу і не купити те, що втратило вже свою популярність або навпаки, не закинути те, що зараз знаходиться на піку популярності.

Особливо важливо стежити за модою в сфері ювелірних прикрас, адже саме вони здатні внести в образ родзинку і зробити самий звичайний наряд екстравагантним і святковим.

Найголовнішим трендом в прикрасах осені 2018 буде асиметрія і масивність виробів. Тому ті, які є зразком королівського мінімалізму відкладіть подалі. А ось якщо у вашому арсеналі прикрас є чоккери, то їх потрібно покласти ближче і не забувати розбавляти ними свій щоденний образ, адже вони знову в тренді.

Разделитель
Сережки

Срібні сережки будуть найбільш актуальними восени 2018 року. Причому, чим більше і різноманітніше вони будуть, тим виявиться краще.

Не те, що допускаються, а навіть обов'язкові в арсеналі кожної модниці сережки з різних комплектів. Тому, якщо у вас є пари, в яких загубилася одна сережка, не бійтеся їх з'єднати. Така різноманітність підкреслить в вашому образі оригінальність і видасть в вас жінку, яка в курсі модних трендів.

Не менш популярними будуть і сережки-Кафи. А щоб вони стали помітними, зберіть волосся на потилиці або заплетіть їх у косу.

Разделитель
Браслети

Щоб браслет цієї осені був модним, його повинно бути не просто видно, а ще й шоб з далека кидався в очі. Наймоднішими будуть браслети, які складаються з величезного числа ланцюжків, а також ті, в яких є великі, помітні і блискучі камені. Якщо у вас немає одного масивного браслета, надіньте кілька невеликих. Так ви підкреслите головний тренд осені - багатошаровість.

Разделитель
Кільця

Масивність в прикрасах підтверджується і модою в кільцях. Чим більше вони будуть, тим краще. Крім того, по завіреннях дизайнерів, купивши цієї осені об'ємні кільця з камінням і стразами, ви зможете їх носити ще як мінімум два роки поспіль.

Ще одна новинка цього сезону - можливість носити одночасно по кілька кілець, причому їх можна надягати навіть на один палець. Купити срібний перстень ви можете в нашому інтернет магазині.

Разделитель
Чоккери

Ця прикраса восени буде невід'ємним атрибутом модниці. Але, щоб воно виглядало доречно в будь-якому віці, потрібно правильно його підібрати під наряд. Найактуальнішими будуть чоккери зі стразами і намистинами. Також можна розглянути варіант чоккера з написом металом.

Разделитель
Модні прикраси для чоловіків

Для представників сильної статі в цьому сезоні будуть актуальними чоловічі прикраси зі срібла та золота наприклад чоловічі печатки. Новинкою цього сезону можна назвати чоловічі брошки, які кріпляться на лацкані піджака. Але вони повинні бути обов'язково виконані зі срібла. Такі брошки можна перемістити з традиційних місць шкарпетки на манжети і використовувати їх замість запонок.

Найбільший вибір прикрас з дорогоцінних металів сьогодні є в інтернеті. У нашому інтернет-магазині ви зможете за якісними фотографіями вибрати прикраса вашої мрії і відразу ж замовити його доставку.

Це не тільки дуже зручно, адже перебуваючи на роботі, ви зможете зробити онлайн-покупку, але і економічно вигідно, адже в нашому магазині часто проходять акції і розпродажі.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: