logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Най-най: знамениті обручки в історії

Най-най: знамениті обручки в історії

Пара обручок в усі часи вважалися символом вірності і любові. Кільця на безіменний палець одягають лише єдиним і коханим людям, позначаючи свій тісний зв'язок з обранцем. У наш час існує маса варіацій обручальної прикраси, але мало хто знає, що його коріння глибоко йдуть в історію нашого людства. Отже, давайте ж розберемо які кільця до сих пір вважаються унікальними і знаменитими.

Любов, яку можна носити на безіменному пальці

Найвідомішою володаркою першої обручки з діамантом є Марія Бургундська. Найбільш знатна і завидна наречена в ті часи отримала знамениту каблучку від свого коханого Максиміліана Австрійського - майбутнього Римського імператора. Та каблучка досі зберігається в історичному музеї.

Наступною популярною власницею каблучки стала Марія Стюарт. Каблучка була виготовлена на замовлення в 1544 році, коли принцесі виповнилося всього два роки, вважається, що це найменша каблучка за всю історію людства. До речі каблучку було виплавлено з двох найбільш дорогоцінних металів - срібло і золото.

divider

Обручки за весь час свого існування трохи видозмінилися. Зараз багато хто воліє купувати подвійні кільця або заручні прикраси з гравіюванням.

Одна з найбільш містичних і чарівних прикрас була у Жозефіни, подароване їй Наполеоном. Срібна обручка була інкрустована двома прекрасними каменями - діамантом і блакитним сапфіром, вага кожного становила 1 карат.

Знамениті історичні обручки можна перераховувати ще довго, але найголовніше, що кожна з них залишила яскравий слід в історії.

Сучасні популярні заручні прикраси
Най-най: знамениті обручки в історії

Однією з найбагатших, впливових і знаменитих власниць неперевершених каблучок є Королева Єлизавета II. Елегантну срібну обручку досі можна побачити на руці королеви. Каблучку прикрашає величезний сапфір. Її невістка принцеса Діана самостійно вибирала собі обручку і віддала перевагу білому золоту з діамантами і цейлонським сапфіром.

Найяскравіші каблучки зараз прикрашають не тільки руки королівських осіб. Ось, наприклад, Анджеліна Джолі отримала від Бреда Піта каблучку на заручини зі срібла і білого золота з діамантом.

Жаклін Кеннеді теж стала володаркою схожого варіанту прикраси. Леді Гага, Бейонс, Елізабет Тейлор і багато інших знаменитих дів не раз показували красу своїх заручних прикрас, тим самим зробивши каблучки еталоном моди і краси.

Обручка по кишені кожному

Не завжди в житті необхідно купувати дорогі прикраси, щоб довести свою любов. Необхідно просто коханим спільно визначитися з варіантом і придбати ті кільця, які зможуть передати навколишньому світу всю внутрішню любов коханих. Кільця потрібні не для краси або для хвастощів, їх функцією є об'єднати двох людей в одне ціле, тому якщо вам належить купити обручки, прислухайтеся до свого внутрішнього голосу і ви побачите що ваш вибір найкращий.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: