logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Подарунок з wow-ефектом

Розкішний ювелірний гарнітур здатний викликати фурор на будь-якому заході, адже він здатний перетворити найпростіше чорне плаття в вишуканий вечірній наряд.

Які бувають ювелірні комплекти
Для него: варианты ювелирных изделий, которые ему понравятся

Комплект прикрас - це давній винахід, і старовинні гарнітури могли складатися з 10 або навіть 15 елементів.

В сучасні гарнітури входять 2, 3 і 4 предмета, рідше зустрічаються комплекти з більшого числа прикрас.

Найчастіше комплект складається з сережок, намиста і кільця, але можна зустріти гарнітури, в які входять браслети, брошки та інші прикраси в різних комбінаціях.

Залежно від стильової спрямованості, комплекти можуть призначатися для вечора або повсякденного життя.

Вечірні гарнітури рясніють декором, камінням, стразами, великою кількістю блискучих деталей. Для вечірніх комплектів характерно використання великих каменів, прикраси мають химерний, помітний дизайн.

У повсякденному житті можна носити комплекти, виконані в більш скромному, елегантному і простому дизайні, в кежуал стилістиці. Це може бути ланцюжок з підвіскою і сережки-гвоздики з одного гарнітура. Або намисто в стилі кежуал і кільце до нього.

Зараз в моді комбінування металів в межах однієї прикраси або комплекту. Вишукано, оригінально і сучасно виглядають ювелірні прикраси зі срібла з золотом. В залежності від дизайну комплекти таких прикрас підходять і для вечірніх суконь і для ділових костюмів.

Як носити ювелірний гарнітур

Ще недавно було неприпустимо надягати більше трьох одиниць прикрас за один раз, а також вважалося моветоном підбирати сережки під кільце або підвіску під браслет. Золото зі сріблом вважалося несмаком, а кілька кілець на одному пальці - вершиною несмаку.

Зараз мода більш лояльна і демократична, а тому дозволяється носити не тільки срібний гарнітур з золотом, а й поєднувати два гарнітура в межах одного наряду або комбінувати прикраси з різних комплектів.

Ультрамодний варіант - гарнітур з тонкого ланцюжка з підвіскою і витонченого кільця. Така комбінація прикрасить діловий костюм і буде доречна на неформальній зустрічі.

У моді комплекти з сережок і вишуканого намиста або кільця. Залежно від стилістики прикрас їх можна носити вдень або надягати під вечірні або коктейльні вбрання.

Предмети з ювелірних комплектів можна носити окремо або поєднувати з іншими прикрасами. Наприклад, коктейльне золоте кільце з комплекту і жменя срібно-золотих тонких браслетів відмінно підійдуть і під джинси, і під плаття.

Підбираючи гарнітур під вечірнє вбрання, слід пам'ятати, що сережки потрібно поєднувати з кільцем, а намисто з браслетом. Такі комбінації є найбільш гарячими трендами, які випробували всі голлівудські зірки.

Комплект прикрас - це ідеальний варіант для шикарного подарунка, від якого обдаровуваний прийде в повний захват.

Щоб зробити wow-ефект, досить піднести вишуканий ювелірний гарнітур, і вражаючі емоції від його отримання забезпечені.

У нашому інтернет-магазині ви знайдете великий вибір розкішних гарнітурів з срібла з золотом, кожен з них стане відмінним подарунком близькій людині.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: