logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Руйнуємо ювелірні стереотипи

Про ювелірні прикраси ходять чимало міфів, більшість з яких заснована на тому, що вироби з срібла, золота, платини та інших дорогоцінних металів і каменів мають захмарну ціну, і не кожен може дозволити собі таку покупку.

Міф №1. Діаманти – це страшенно дорого
Руйнуємо ювелірні стереотипи

Ціна на виріб з діамантом залежить від чистоти і розміру каменю, марки-виробника, навіть бутіку, в якому прикраси продаються. Мало хто знає, що якщо купувати ювелірні вироби безпосередньо у постачальника, то можна заощадити в два-три рази.

Сьогодні діаманти – це як і раніше розкіш, але доступна кожному, хто знає про те, як правильно їх купувати. Наприклад, якщо знати невелику хитрість про вагу діамантів, можна істотно заощадити на покупці.

Всі знають, що камені в пів карата або карат мають високу вартість, але мало хто знає, що діамант в 0,45 карата візуально практично не відрізняється від того, який важить рівно пів карата, але коштує цей «нерівний» за вагою діамант дешевше в половину!

Тому, маючи обмежений бюджет, наприклад, на обручку, є сенс вибирати нерівні за вагою камені, вони обійдуться дешевше, а зовні будуть виглядати приголомшливо.

Міф №2. Золото і срібло не поєднуються

Сучасні дизайнери прикрас постійно експериментують з техніками і комбінаціями металів і каменів, створюючи справжні шедеври ювелірного мистецтва.

Знаменитий ювелірний будинок Картьє виробляє розкішні прикраси з комбінованих металів, поєднуючи біле, жовте і рожеве золото в межах однієї прикраси.

Сьогодні прикраси, в яких поєднуються два і більше металів різного кольору, виглядають свіжо і актуально. Крім того, зараз навіть модно носити кілька прикрас з різних металів одночасно. Наприклад, гроно браслетів зі срібла, золота, білого золота або кілька каблучок різної фактури на обох руках.

Сучасна мода – лояльна і демократична, тому можна дозволити будь-які експерименти з прикрасами навіть заборонене раніше, поєднання золота і срібла. Скажемо більше — зараз це дуже популярно!

Міф №3. Напівкоштовні камені не є цінністю
Руйнуємо ювелірні стереотипи

Відомо, що дорогоцінним вважається дуже рідкісний камінь, який складно знайти в природі. Чим частіше зустрічається камінь, тим меншу цінність він має.

Стереотип про те, що напівкоштовні камені програють в ціні дорогоцінним базуються на неповній класифікації XIX століття, в якій дорогоцінними визнаються лише чотири камені: алмаз (діамант), рубін, сапфір і смарагд. У деяких класифікаціях додані опал і перли.

З тих пір було відкрито чимало більш рідкісних каменів, вартість яких перевищує визнані дорогоцінні. Наприклад, деякі різновиди гранату, які оцінюються в кілька разів дорожче, ніж алмази. Але гранат вважається напівкоштовним, як і багато рідкісних каменів, відкриті пізніше тих, які увійшли в традиційну класифікацію.

Це далеко не всі ювелірні стереотипи, але і вони відображають те, наскільки міфи не відповідають дійсності.

У нашому інтернет-магазині ви зможете придбати красиві і сучасні ювелірні прикраси за ціною, яка вас приємно здивує.

Зруйнуємо стереотипи разом!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: