logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Щоб подарунок не виявився безликим: секрети вибору каблучки

Каблучка є вдалим презентом не тільки в романтичних стосунках, але і в якості подарунка для близького родича або друга.

Але як вибрати каблучку в подарунок, щоб вона не стала ще однією окрасою в скриньці, а справило вау-ефект?

Каблучка для особливих випадків
Щоб подарунок не виявився безликим: секрети вибору каблучки

У романтичних стосунках каблучкам відведена особлива роль, адже кожен етап в житті пари супроводжується кільцем: перша річниця відносин, заручини, весілля.

Щоб вибрати і купити каблучку для романтичної дати, необхідно враховувати не тільки привід, а й вподобання своєї половинки.

На першу річницю відносин вибирають скромні каблучки: з срібла, білого золота, без прикраси каменями, можливо, з комбінованих металів.

Щоб прикраси викликали фурор, краще заздалегідь поцікавитися вподобаннями обраниці, погортати модні каталоги. Оптимальний вибір – тонка, витончена каблучка з білого металу, виконана в акуратному дизайні з витонченим декором.

Каблучка для заручин може бути прикрашена великим каменем і взагалі мати помітний дизайн. Каблучка для заручин – це вираз ваших почуттів, тому вибирайте найрозкішніший варіант в ювелірному бутіку або інтернет-магазині. Ваша половинка буде в захваті!

Обручки вибираються спільно, виходячи з переваг один одного. Деякі пари замовляють парні каблучки з гравіюванням, інші обмежуються виробами з одного металу, схожими за кольором і фактурою. Тут важливо, щоб каблучки подобалися кожному з партнерів.

Каблучка як подарунок на іменини чи іншу важливу дату

Якщо ви вирішили піднести каблучку в якості подарунка на знаменну дату, то в такому випадку важливо вибрати виріб, який гарантовано справить вау-ефект.

Щоб подарунок не тільки справив враження, але і сподобався, рекомендується вивчити останні тенденції в ювелірних виробах і підібрати варіант, який буде гармоніювати зі стилем обдаровуваного.

Наприклад, якщо людина віддає перевагу класиці в одязі, то можна підібрати каблучку в елегантному стилі – без яскравих, помітних деталей, спокійну, але з родзинкою. Відмінно підійде варіант з комбінованих металів, наприклад, виріб зі срібла з золотими пластинами.

Для любителів креативу в одязі, можна підбирати каблучки в сміливому дизайні: з розсипом яскравих каменів, незвичайної геометричної форми, з оригінальним декором.

Вибір кільця в якості подарунка чоловікові
Щоб подарунок не виявився безликим: секрети вибору каблучки

Більшість чоловіків – консерватори, а тому їм подобаються прикраси в строгому, простому або мінімалістичному стилі.

Метал також важливий, адже не кожному чоловікові подобається золото, а деякі не сприймають срібло. Цей момент краще з'ясувати заздалегідь, втім, як і розмір каблучки, що частіше буває важче, ніж підібрати сам подарунок.

Кільце має підходити до стилю одягу чоловіка. Якщо він не вилазить з джинсів, то його вибір – кежуал. У такому випадку зверніть увагу на прості кільця, з геометрією форм, з мінімумом декоративних елементів, зі срібла або білого золота.

Якщо найчастіше ви бачите чоловіка в костюмі, то йому підійде класика. Кільця з жовтого золота з геометричними прикрасами, наприклад, плоским чорним каменем або витонченими візерунками, що ледве читаються – ось ваш вибір.

Вибирайте кільця в подарунок в нашому інтернет-магазині, тут ви знайдете варіанти для будь-якої події в житті.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: