logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Сережки, які Вам підійдуть: робимо вибір за формою обличчя

Серьги, которые Вам подойдут: делаем выбор по форме лица

Виділити сильні сторони вашого обличчя допоможуть правильно підібрані сережки. Не секрет, що у кожної форми обличчя є свої переваги і недоліки, які слід враховувати при виборі зачіски і прикрас.

Правильний овал

Щоб найбільш ефективно підкреслити правильні риси овального особи, необхідно підбирати сережки крапельки, гвоздики, витончені підвіски.

Незважаючи на те, що овал вважається правильною формою обличчя, до якої підійдуть будь-які прикраси та зачіски, насправді все не так просто. Овальнму обличчю рідко підходять великі геометричні сережки, наприклад, кільця, квадрати або трикутники. Такі прикраси пробачать канонічні риси, а тому власницям правильного овалу необхідно підкреслювати елегантність в образі.

Прикладом може стати Грейс Келлі, яка вважала за краще прості, мініатюрні, витончені сережки.

Перли, рожеве золото, срібло - ювелірні прикраси - ідеально підійдуть для дівчат з ідеальною формою обличчя.

Разделитель
Злегка подовжений овал
Серьги, которые Вам подойдут: делаем выбор по форме лица

В такому випадку необхідно уникати довгих, звисаючих сережок, які здатні гротескно подовжити ваше обличчя. Кращий вибір - сережки пуссети або великі гвоздики, які підкреслюють лінію скул і відволікають увагу від подовженого підборіддя.

Ідеально підходять великі круглі, багатогранні або іншої геометричної форми сережки, які надають вузькому овалу більшої об'ємності. Занадто великих сережок слід уникати, так само як і будь-яких сережок-підвісок.

Наприклад, Сара-Джессіка Паркер вважає за краще великі гвоздики, завдяки чому завжди виглядає гармонійно і актуально.

Разделитель
Акуратне коло
Власницям круглого обличчя не слід вибирати сережки у формі цієї геометричної фігури, адже таким чином ви подвоїте слабкі сторони зовнішності і збільшите своє обличчя ще більше.

Для дівчат з формою обличчя, як у Кірстен Данст, придумані сережки-підвіски будь-якої довжини. З круглим обличчям можна дозволити собі подовжені крапельки, витончені підвіски з камінням, тонкі сережки ланцюжки і будь-які інші довгі, великі сережки.

Не підійдуть короткі круглі сережки, гвоздики і об'ємні пуссети. Маленькі сережки звернуть увагу на велике обличчя, тому їх точно не слід вибирати.

Разделитель
Виразний квадрат
Серьги, которые Вам подойдут: делаем выбор по форме лица

Дівчатам з квадратною формою обличчя потрібно вибирати сережки з великими підвісками нижче лінії щелепи. Наприклад, тонкі ланцюжки з підвісками крапельками або великі довгі сережки майже до плеч.

Завдання - злегка подовжити обличчя візуально, зробивши його риси більш пропорційними.

Великі ажурні срібні сережки підкреслять витонченість рис обличчя, а невеликі, яскраві пуссети звернуть увагу на виразні вилиці, відволікаючи увагу від важкого підборіддя.

Уникати слід будь-яких сережок до середини вилиці і до лінії підборіддя. Підкреслювати квадрат обличчя абсолютно ні до чого, а такі моделі сережок зроблять це обов'язково.

Зверніть увагу, як носить сережки Олівія Уайлд, адже вона виглядає завжди приголомшливо.

Разделитель
Серцеподібний трикутник

Якщо у вас форма обличчя, як у Вікторії Бекхем, то вам підійдуть великі кільця, будь-які моделі, які розширюються до низу, які злегка збільшують звужене обличчя.

Варіанти до середини вилиці і до лінії щелепи також слід розглядати, так як ці моделі візуально зроблять обличчя ширше внизу.

Уникайте звужених до низу сережок і невеликих цвяхів. Ці прикраси підкреслять тільки слабкі сторони обличчя - вузьке підборіддя і широку верхню частину.

У нашому інтернет-магазині ви зможете замовити сережки, які допоможуть створити ідеальний образ незалежно від вашого типу зовнішності.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: