logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Скромна класика для справжніх леді

Скромная классика для настоящих леди

Жінки в усі часи були предметом обожнювання. Ними захоплювалися, поети надихалися красою жіночого образу, їх постійно любили, деякі навіть гинули через нерозділене кохання, але ніхто ніколи не знав, що у кожної жінки є помічники, які виділяють її красу і лагідність - дорогоцінні прикраси. Саме вони здатні підкреслити гарний овал обличчя і незрівнянну шию, виділити тонкі акуратні пальці і зробити рух рук більш сексуальними і чарівними.

Не дарма Кетрін Зета-Джонс говорила: "Ювелірні прикраси - це те доповнення, яке дає відчути себе особливою!"
Гід по стилю або як вибрати собі прикрасу

Золото і срібло в усі часи вважалися металами вищого суспільства. Зараз же їх може гідно носити будь-яка жінка. Отже, давайте розберемо, які ж прикраси найкраще підходять жінкам.

ЯКЩО ВИ БЛОНДИНКА з ніжно-блакитними, зеленими, синіми або сірими очима ваш образ закінчать і підкреслять достоїнства прикраси зі срібла, жовтого золота. Срібні кільця і сережки краще купувати з наявністю дорогоцінних каменів теплого і ніжно-блакитного відтінків, наприклад, діаманти шампань, топази, Раухтопази, аметист, корали і бірюза.

КАК ВЫБРАТЬ НАТЕЛЬНЫЙ КРЕСТИК ДЛЯ НЕГО, ДЛЯ НЕЕ
КАК ВЫБРАТЬ НАТЕЛЬНЫЙ КРЕСТИК ДЛЯ НЕГО, ДЛЯ НЕЕ
КАК ВЫБРАТЬ НАТЕЛЬНЫЙ КРЕСТИК ДЛЯ НЕГО, ДЛЯ НЕЕ

ДЛЯ БРЮНЕТОК І шатенок рекомендується носити прикраси зі срібла і білого золота. Камені, які підійдуть під дану зовнішність, - рубіни, сапфіри, діаманти і звичайно ж перли. Вони відмінно розкриваються і виблискують в виробах із срібла. Намагайтеся носити акуратні прикраси з плавною формою, не масивні.

РУДИМ дівчатам і жінкам однозначно підходять всі метали! Ваш камінь це бурштин, бажано темно-медового кольору. Невеликі срібні сережки, гравірування янтарем, допоможуть підкреслити ваш вогняний образ!

Навіть Шекспір оцінював красу прикрас, кажучи: "Німі дорогоцінні вироби часто діють на жіночий розум сильніше будь-якого красномовства! "І в чомусь він мав рацію!
Прикраси до будь-якого заходу

Жінки дуже часто готуючись до заходу, трохи перебільшують з прикрасами, все-таки у всьому є межа. Якщо ви любите яскраві образи і кричущі наряди, то кільця з різьбленими візерунками і гравіюванням підійдуть вам. Можна використовувати кільця з камінням, з формою прикраси можна експериментувати.

Зараз дуже модними вважаються кільця круглої і овальної форми. Також образ прекрасно розбавлять срібні сережки-кільця або невеликий, але акуратний золотий амулет.

Как подобрать гарнитур к вечернему платью?

ДЛЯ романтичної персони будуть прекрасно виглядати ніжні намиста з перлів, тонкий кручений браслет, ланцюжок з незначною підвіскою-крапелькою і мініатюрні сережки. Для ділового образу відмінно впишеться брошка, можна використовувати моделі з дрібними хрізалітамі.

При покупці срібла або золота не забувайте купувати і спеціальні засоби для чищення прикрас. Такі засоби допоможуть якомога довше зберегти красу виробу, очистять його і додадуть природний блиск. Існують також пасти, здатні боротися з подряпинами. Ювелірні прикраси, як і всі речі і предмети, потребують особливого догляду і турботи.

Головне, пам'ятайте, що спочатку вам самим має подобатися прикраса, а якщо ви від неї без розуму, то і навколишні його точно оцінять!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: