logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Срібний ланцюжок для чоловіка: не промахніться

Ланцюги зі срібла - досить популярні універсальні прикраси. Шляхетний білий метал відмінно поєднується як з повсякденним, так і з офісним варіантом одягу. А дозволити собі придбати срібний виріб можуть люди з різним достатком. Рідкісний чоловік не має в особистому арсеналі подібні аксесуари.

Асортимент ювелірних прикрас в сучасних магазинах досить великий, і навряд чи повинні виникнути проблеми при покупці. Хоча все ж існують загальні рекомендації, дотримання яких допоможе вибрати гідний подарунок чоловікові до будь-якої пам'ятної дати.

Разделитель
Види плетіння
Серебряная цепочка для мужчины: не промахнитесь

При виборі виробу враховуйте не лише його зовнішній вигляд, а також довжину, техніку плетіння, пробу срібла і ціну.

Ланцюги зі складним плетінням можна носити в якості самостійного аксесуара. Моделі з більш простим дизайном - ідеальний варіант для комбінування з хрестами і різними підвісками. Масивні прикраси мало кому підійдуть, тому віддавайте перевагу ланцюгам середньої товщини.

Для сучасного чоловіка відмінним рішенням стане варіант з щільним типом плетіння, зокрема, панцирних. Або класичні моделі з ромбоподібним візерунком.

Слід розуміти, що в разі пошкодження прості прикраси простіше відреставрувати. Ремонт аксесуарів зі складною технікою плетіння вимагає посидючості і великий практичний досвід.

Дуже ефектно виглядають срібні ланцюги з чорнінням і комбіновані прикраси з додаванням олова і різних сортів золота. Також не менш затребувані кельтський тип плетіння, техніка «Бісмарк» і ін.

Разделитель
Поради щодо вибору довжини

Найменша довжина чоловічого ланцюга налічує 40 см. Такий варіант підійде школярам і молодим людям субтильної комплекції. Іншим чоловікам краще вибрати виріб довше.

Те ж саме стосується моделі 45 см. Подібний розмір ідеальний для людей, які люблять надягати чокери, щільно охоплюють шию. Однак дане рішення не підійде для натільного хрестика, який не можна виставляти на показ.

Експерти вважають найбільш підходящою довжиною чоловічих прикрас 50 см. Такий аксесуар ідеально підходить для стандартних розмірів 48-52 - добре виглядати не тільки в якості самостійнї прикраси, але в поєднанні з різними підвісками і кулонами.

Брутальним же чоловікам, які мають велику статуру, краще вибрати модель від 55 см і більше.

Разделитель
Важливий трюк, якщо немає можливості поміряти

Якщо відсутня можливість поміряти виріб перед покупкою, можна використовувати невеликий трюк. Довжина прикраси приблизно дорівнює розміру речей. Але варто враховувати і індивідуальні властивості фігури - надто велику або худу шию.

Ціна ланцюга зі срібла визначається в залежності від проби матеріалу. Найбільш популярною є продукція 875 проби. Ці вироби характеризуються підвищеною міцністю. Також не менш поширені срібні прикраси 925 проби, - зносостійкий і одночасно м'який матеріал.

При покупці необхідно враховувати надійність і зручність використання замкового механізму. Він повинен без праці закриватися і відкриватися, що не чіплятися за одяг і шкіру під час носіння.

Елегантна срібна ланцюг має відмінні шанси стати одним з найулюбленіших аксесуарів для чоловіка, а піднести її можна на будь-яку подію.

Вибирайте стильні прикраси в каталозі нашого інтернет-магазину ювелірних виробів, що пропонує багатий асортимент якісної продукції за доступними цінами.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: