logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Топ-5 ювелірних подарунків жінці до Дня народження

Топ-5 ювелірних подарунків жінці до Дня народження

Хто з нас не любить подарунки, особливо до дня народження. Особливо жінки. І якщо будь-яка дама буде переконувати в зворотному - це брехня. Навіть маленька дівчинка з нетерпінням чекає кожне свято. Але ось невдача - чоловіки завжди ламають собі голову над тим, що подарувати мамі, дружині, дівчині. А відповідь на це питання така проста - «кращі друзі дівчат - це діаманти». Так співається у відомій пісні і це - щира правда. Ніщо не принесе більшого задоволення, ніж нова ювелірна прикраса.

Чому жінки небайдужі до прикрас

З давніх-давен, надягаючи коштовності, основною метою дам було подобається чоловікам. Але сьогодні, без сумніву, оригінальні сережки, каблучки, ланцюжки - це спосіб самовираження і можливість зробити образ більш яскравим. Дуже часто обрана річ стає межею мрій. Не отримуючи її в якості подарунка настає розчарування і смуток. А тому варто з увагою відноситься один до одного, щоб точно знати, чим порадувати близьку людину.

Для того, щоб подарунок став дійсно незабутнім, потрібно трохи розбиратися, що ж нині модно в світі ювелірних виробів:

  • останній писк моди - це прикраси, зроблені в старовинному стилі (наприклад, в стилі бароко);
  • серед колірної гами каменів переважають яскраві фарби і відтінки: смарагдовий, блакитний (Сапфіри), кораловий, рубіновий;
  • в оформленні популярні ажурні плетива, квіткові мотиви і форми абстракції;
  • дизайнери не рекомендують носити повні ювелірні гарнітури - це не вітається. Куди стильніше буде одягати їх окремо один від одного.
Які 5 ювелірних подарунків користуються найбільшою популярністю

Хоча, в основному, коштовності дарують саме жінкам, чоловіки також є шанувальниками дорогих дрібничок. Серед безлічі прекрасних виробів вибрати можна що завгодно. Але самими трендовими і затребуваними вважаються наступні:

  • кільця - на даний момент їх можна придбати не тільки в звичайних магазинах, але і через інтернет-сайти. Необхідно лише знати розмір пальчика. Вишукане колечко для улюбленої або солідна печатка для коханого - відмінна ідея. Ця позиція займає перше місце в рейтингу;
  • ланцюжок або намисто займають друге місце найбажаніших подарунків. Для чоловіка це прекрасний привід здійснити давню мрію і прикрасити шию коханої дівчини, мами, доньки. Ну і жіноча стать, в свою чергу, може подбати і купити чоловічій ланцюжок як презент;
  • браслети - третя позиція в п'ятірці. Їх різноманітність так вражає, що вибирати можна цілий день. Від простенької тоненькою до справжнього витвору мистецтва, на будь-який смак і гаманець;
  • сережки - завжди до речі. Довгі й короткі, з різними застібками і дизайном - сережок багато не буває;
  • ювелірні кулони - закривають список. Новий аксесуар здатний зробити обридлий ланцюжок новим. Маючи кілька подібних штучок дами можуть варіювати своїм образом за бажанням.
Топ-5 ювелирных подарков женщине ко Дню рождению
Топ-5 ювелирных подарков женщине ко Дню рождению
Топ-5 ювелирных подарков женщине ко Дню рождению
Де ж краще купити

Можете відправитися в звичайний магазин. Звичайно, плюсом стане можливість все побачити на власні очі і приміряти. Але ціна на порядок вище від ціни на ідентичну продукцію інтернет- магазина. Тому, чи варто переплачувати? Адже зараз навіть не потрібно думати про довгу доставку.

Сучасні поштові фірми вручать замовлення в найкоротші терміни. Та й асортимент нітрохи не поступається реальним магазинам. Вся продукція має сертифікати якості.

Головне - купити можна в будь-який час доби! Не відкладайте важливу справу в ящик. Любіть один одного і, хоча б іноді, радуйте приємними сюрпризами в декілька карат!

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: