logo

UA
RU

Phone

(097) 392-61-46
(093) 345-62-22

Замовити дзвінок
Adress
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а

Жіноча хитрість: як натякнути чоловікові на покупку каблучки

Всі жінки знають, що якщо чоловіка все влаштовує, він не захоче нічого міняти. Але заповітна каблучка – мрія будь-якої представниці прекрасної статі в тривалих відносинах. Так як же натякнути коханому на покупку каблучки?

Випробування дистанцією
Жіноча хитрість: як натякнути чоловікові на покупку каблучки

Якщо чоловікові все подобається в стосунках без шлюбу, то в шлюбі йому не стане гірше, а напевно навіть краще, адже він буде впевнений в тому, що ви нікуди не подінетеся від законного чоловіка. Ну а поки ви в статусі вільної жінки, то можете поїхати куди-небудь на тиждень, наприклад, в гості до подруги або родичів в інше місто.

Але перед цим влаштуйте чоловікові дійсно райське життя: розкішні вечері, відпочинок, виконання будь-яких його примх і прохань. Коли ви поїдете, він усвідомлює, наскільки йому погано без вас. Головне, обмежити спілкування під час поїздки. Не ображайте улюбленого, посилайтеся на зайнятість і неможливість спілкуватися частіше. Говоріть, що любите його.

Під час вимушеної дистанції чоловік скучить і захоче завжди перебувати з вами поруч, а значить обов'язково захоче купити каблучку і потягне в загс.

Створюйте вимушені перешкоди

Якщо ви не живете разом, то відмовляйтеся від будь-яких пропозицій переїхати до нього, якщо вони не підкріплюються каблучкою. Навіщо вам жити під одним дахом в статусі чергової його гьорлфренд? Коли він остаточно переконається в тому, що ви не хочете з'їжджатися без серйозних намірів одружитися, він піднесе бажану каблучку.

Якщо ви вже живете разом, то доведеться з'їхати від чоловіка під поважним приводом, наприклад, складно добиратися на роботу або батькам потрібна допомога. Якщо йому було добре з вами, то, швидше за все, він захоче вас повернути, а це значить – заручини і заповітна каблучка.

Підкріплюйте його любов

Если он часто вам говорит о любви, о том, что вы – найкраща, і він хотів би прожити з вами все життя, то щедро підкріплюйте його слова у відповідь зізнаннями. Говоріть йому частіше про любов, про те, як ви мрієте бути постійно з ним, як не хочете розлучатися ні на день.

Якщо чоловік дійсно закоханий і бачить відповідну любов, то рано чи пізно він піднесе каблучку і зробить пропозицію.

Створюйте комфортну атмосферу

Щоб чоловік хотів прожити ціле життя разом з жінкою, вона повинна йому подобатися в побуті. Як ви готуєте, прибираєте, одягаєтеся в будинку – важливі фактори для того, щоб чоловік прийняв одне з головних рішень в його житті.

Будьте собою, але злегка покращеною версією, щоб ваш бойфренд зрозумів, що ви – ідеальна кандидатура в супутниці життя.

Класичні прийоми
Жіноча хитрість: як натякнути чоловікові на покупку каблучки

Якщо тонкі натяки і складні стратегічні комбінації не діють, то в справу вступає перевірена класика: розкидайте ювелірні та весільні каталоги по всій квартирі, ходіть з чоловіком по магазинах прикрас і не забувайте розповідати про всіх своїх подруг, яким бойфренди вже зробили пропозицію. Чим більше фарб, тим більше повинен надихнутися чоловік, в теорії, звичайно ж.

А на практиці – скажіть йому самі, що любите і хочете бути разом завжди. Якщо він любить, то все зрозуміє.

Вибирайте розкішні прикраси, в тому числі каблучки для заручин, в нашому інтернет-магазині. Вам сподобається великий асортимент і комфортні умови для покупок.

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
(097) 392-61-46
(093) 345-62-22
Написати повідомлення
 
 
Зворотній зв'язок
Зв'язатися з нами:
Відправити
 
Контактна інформація:
м. Біла Церква, вул. Леваневського, 87а
(097) 392-61-46, (093) 345-62-22
 
 
Швидке замовлення:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: